duminică, 26 februarie 2023

Au fost lansate căștile de realitate virtuală PlayStation VR2. Cât costă în România și care sunt cele 40 jocuri PS VR2 disponibile la lansare?

Setul de căști de realitate virtuală din a doua generație (PlayStation VR2) pentru consola PS5 de la Sony s-a lansat cu un afișaj OLED 4K HDR de până la 120 Hz. Acceptă formatul audio 3D PlayStation, urmărirea inteligentă a ochilor și vibrații subtile. Controlerele „Sense” au feedback haptic și declanșatoare adaptive. Setul de căști necesită o conexiune prin cablu la consola PlayStation 5 (nu funcționează pe vechea consolă PlayStation 4).

PlayStation VR2 este deja disponibil în magazinele din România atât in versiunea standard (care conține casca VR, controlerele PlayStation VR2 Sense stânga si dreapta cu curele atașate, cablul USB pentru asocierea și încărcarea controlerelor, căști stereo, trei perechi de membrane siliconice) la prețul de 3000 lei (la unii comercianți), cât și în pachet cu un joc (conține suplimentar un cod de voucher PlayStation Store pentru Horizon Call of the Mountain), la prețul de aproximativ 3250 lei (la unii comercianții). Așadar, PS VR2 este mai scump decât consola PlayStation 5.

Nu este compatibil cu niciun joc dedicat pentru vechile căști PS VR, decât dacă respectivele jocuri sunt adaptate si actualizate pentru PS VR2. Sunt disponibile deja peste 40 jocuri PS VR2 (noi; sau existente și adaptate). Sony spune că alte peste 100 de titluri sunt în prezent în dezvoltare (acest număr include și jocurile PS VR care vor fi actualizate software pentru a rula cu PS VR2).

Cele 40 jocuri (noi; sau existente și adaptate) care funcționează de la lansare pe PS VR2 sunt următoarele:

2MD: VR Football Unleashed All-Star

After the Fall — Complete Edition

Altair Breaker

Cave Digger 2 : Dig Harder

Cities VR – Enhanced Edition

Cosmonius High

Demeo

Drums Rock

Fantavision 202X

Garden of the Sea

Gran Turismo 7

Horizon Call of the Mountain

Job Simulator 

Jurassic World Aftermath Collection

Kayak VR: Mirage

Kizuna AI – Touch the Beat!

Les Mills Bodycombat

Moss

Moss: Book 2

NFL Pro Era

No Man’s Sky 

Pavlov VR

Pistol Whip

Puzzling Places

Ragnarock

Resident Evil Village

Rez Infinite

Runner

Song in the Smoke: Rekindled

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition

Swordsman VR

Synth Riders

Tentacular

Tetris Effect

The Last Clockwinder

The Light Brigade

The Tale of Onogoro

Thumper

Unplugged: Air Guitar

Vacation Simulator

What the Bat

Zenith: The Last City

Zombieland: Headshot Fever Reloaded


Niciun comentariu despre subiectul „Au fost lansate căștile de realitate virtuală PlayStation VR2. Cât costă în România și care sunt cele 40 jocuri PS VR2 disponibile la lansare?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile