luni, 27 februarie 2023

Filme dramatice la Diva, în luna martie

În luna martie, postul de televiziune DIVA va oferi telespectatorilor o serie de filme dramatice despre probleme de familie, inspirate de cazuri reale sau adaptări literare, care vor fi difuzate în fiecare miercuri, începând cu 1 martie, la ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Primul film, intitulat "North to Home" (2022), este o adaptare a cărții "The Christmas Sisters" scrisă de Sarah Morgan și spune povestea a trei surori adoptate care se reunesc și se confruntă cu probleme familiale. 

Pe 8 martie va fi difuzat filmul "Stolen by Their Father" (2022), inspirat dintr-un caz real din 1994, despre o mamă (interpretată de Sarah Drew) care încearcă să-și salveze fetele răpite de tatăl lor din Grecia. 

Pe 15 martie va fi difuzat filmul "Left for Dead: The Ashley Reeves Story" (2021), care spune povestea luptei unei adolescente pentru viața ei.

Pe 22 martie va fi difuzat "Rise and Shine, Benedict Stone" (2021), despre un bijutier recent părăsit de soția lui care descoperă că are o nepoată de 16 ani.

Seria de filme dramatice se va încheia pe 29 martie cu filmul "Heart of the Matter" (2022), despre un medic cardiolog dat în judecată de mama unui pacient decedat.

Nu ratați această serie de filme dramatice de la DIVA, în fiecare miercuri, începând cu 1 martie, de la ora 21:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Filme dramatice la Diva, în luna martie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile