marți, 28 februarie 2023

Filme celebre dedicate femeilor, în luna martie la Diva

Începând cu data de 3 martie, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, DIVA va transmite o serie de filme celebre, cu și despre femei, în care au jucat actrițe cunoscute, anunță televiziunea menționată printr-un comunicat remis către HD Satelit România. În total, în luna martie vor fi programate nouă pelicule, printre distribuția cărora se numără nume celebre precum Julia Roberts, Meryl Streep, Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Keira Knightley, Jane Fonda și Jennifer Garner.


Simbol al iubirii - Imagine decorativă realizată de HD Satelit Romania


Dintre premierele DIVA din luna femeilor, vă recomandăm următoarele filme:

Pe data de 3 martie va fi difuzat filmul "America's Sweethearts" din 2001, cunoscut şi sub denumirea de "Răsfăţaţii Americii". Pelicula prezintă povestea unui PR al unui studio cinematografic, interpretat de Billy Crystal, care trebuie să promoveze un film problematic. Regizorul acestuia, interpretat de Christopher Walken, este un excentric care nu vrea sa lase pe nimeni să vadă pelicula, iar cuplul căsătorit de protagoniști, interpretat de Catherine Zeta-Jones și John Cusack, se desparte după încheierea filmărilor. În plus, sora actriței principale, interpretată de Julia Roberts, se îndrăgostește de cumnatul ei.

Pe data de 4 martie va fi transmis filmul intitulat "Ricki and the Flash" (2015), care relatează povestea unei cântărețe de muzică rock numită Ricki (Meryl Streep), ce a hotărât să renunțe la turnee și la muzică pentru o perioadă, cu scopul de a se reconecta cu familia sa, pe care a ignorat-o atâția ani. În acest film putem vedea și pe Mamie Gummer, una dintre fetele lui Streep, care este de asemenea o actriță de renume, recunoscută pentru aparițiile sale în seriale precum "The Good Wife" și "The Good Fight". 

Pe 10 martie va fi difuzat "Notting Hill" (1999), una dintre cele mai celebre comedii romantice din istorie, premiată cu un BAFTA. Hugh Grant interpretează rolul unui proprietar de librărie din Londra, iar Julia Roberts este o actriță celebră de la Hollywood care filmează în Marea Britanie. Cei doi se întâlnesc întâmplător și simpatia lor este imediată. Personajul excentric interpretat de Rhys Ifans adaugă savoare poveștii.

„Provocarea” („Changeling”, 2008, programat pentru 17 martie) este un film regizat de Clint Eastwood, inspirat de evenimente reale din Los Angeles-ul anilor ’20, ce a fost nominalizat la trei premii Oscar. Angelina Jolie interpretează rolul unei mame îndurerate care nu crede că fiul său dispărut a fost găsit de poliție. Ea insistă că băiatul respectiv nu este copilul ei.

În "Erin Brockovich" (2000, difuzat pe 31 martie), Julia Roberts, care a câștigat un Oscar pentru acest rol, interpretează o mamă singură hotărâtă să obțină un loc de muncă la un avocat. În timp ce lucrează acolo, descoperă un scandal uriaș de poluare într-un mic oraș din California. Filmul este inspirat dintr-un eveniment real, iar Erin Brockovich însăși apare în film, interpretând un rol minor. Pentru acest rol, Roberts a devenit actrița cu cea mai mare sumă plătită până la acea dată, câștigând 20 de milioane de dolari.


Niciun comentariu despre subiectul „Filme celebre dedicate femeilor, în luna martie la Diva”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile