vineri, 3 martie 2023

Acord între M7 Group și A+E Networks pentru distribuția a trei televiziuni prin satelitul Thor 5 de la 0,8 grade Vest

Furnizorul de televiziune cu plată M7 Group, deținut de Canal+ Group (proprietari și ai Focus Sat din România), a anunțat că a încheiat un acord de capacitate pe mai mulți ani cu A+E Networks EMEA pentru distribuția prin satelit în Europa a televiziunilor sale emblematice History Europa, Crime+Investigation Europa și History Ungaria.

Acordul permite celor de la A+E Networks EMEA să distribuie aceste televiziunile prin intermediul platformei de satelit a M7 la 0,8 grade Vest, către clienții săi din amprenta europeană de semnal a satelitului Thor 5. Distribuția este criptată și este furnizată pe frecvența 11938, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK.

M7 și A+E Networks EMEA au fost parteneri de lungă durată pe diverse piețe europene deservite de M7, în principal pentru distribuția de televiziuni. Ca parte a noului acord, M7 Platform Services va distribui aceste televiziuni prin satelit, oferind celor de la A+E Networks EMEA, în același timp, și asistență pentru clienții lor.

Matt Westrup, SVP Tehnologie și Operațiuni EMEA, a precizat: „Suntem încântați să colaborăm cu M7, care se ocupă de distribuția europeană prin satelit a acestor canale pe Thor 5, printr-un parteneriat care se bazează pe o colaborare de mai mulți ani în beneficiul numeroșilor noștri parteneri afiliați și, bineînțeles, al telespectatorilor noștri.''

Bill Wijdeveld, VP, Platform Content Services la M7 Group, a adăugat: „Suntem foarte încântați să extindem parteneriatul nostru cu A+E Networks EMEA în domeniul distribuției prin satelit, permițând A+E Networks EMEA să deservească clienții săi afiliați, utilizând o soluție sigură și rentabilă”.


Niciun comentariu despre subiectul „Acord între M7 Group și A+E Networks pentru distribuția a trei televiziuni prin satelitul Thor 5 de la 0,8 grade Vest”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile