vineri, 3 martie 2023

AXN va difuza cel de-al 6-lea sezon al serialului "Doctorul cel bun"

Pe 9 martie, AXN va prezenta premiera celui mai recent sezon al serialului "Doctorul cel bun", care este considerat una dintre cele mai populare drame medicale la nivel global. Fiecare episod va fi difuzat în fiecare joi seara, începând cu ora 21.00. Serialul îi are în rolul principal pe Freddie Highmore (cunoscut pentru rolurile din "Bates Motel", "August Rush" și "Charlie și Fabrica de ciocolată") și urmărește povestea emoționantă a lui Shaun Murphy, un tânăr cu autism care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California, anunță televiziunea AXN printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


În primele cinci sezoane ale serialului, telespectatorii au putut urmări evoluția și transformarea lui Shaun, atât pe plan profesional, cât și personal. Relația sa cu Lea a trecut prin numeroase încercări, dar în cele din urmă, cei doi reușesc să se căsătorească în prezența celor dragi, iar viața lui Shaun pare să se stabilizeze.

Cu toate acestea, debutul sezonului șase aduce o schimbare bruscă în atmosfera serialului. O petrecere de nuntă este întreruptă de un atac violent asupra medicilor de la spitalul St. Bonaventure, iar viața unor prieteni și colegi apropiați a lui Shaun este pusă în pericol. În fața acestei situații, Shaun se confruntă cu emoții puternice, iar traumele suferite vor avea repercusiuni asupra lui în mai multe moduri decât s-ar fi putut aștepta. Așadar, următorul sezon va fi unul plin de suspans și evenimente dramatice.

În noul sezon, Shaun se regăsește într-o nouă postură, cea de medic chirurg cu drepturi depline și noi responsabilități. Aceste schimbări vor avea un impact semnificativ asupra vieții sale de cuplu, tocmai când tocmai s-a căsătorit cu Lea. Cei doi vor trebui să învețe să navigheze împreună prin acest nou capitol al vieții lor.

Pe lângă viața personală a personajelor, și spitalul și angajații săi vor fi afectați de schimbări majore în acest sezon. Ei se vor confrunta cu provocări la nivel interpersonal și emoțional.

Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman), Paige Spara (Lea Dilallo), Will Yun Lee (Dr. Alex Park), Fiona Gubelman (Dr. Morgan Reznick) și Christina Chang (Dr. Audrey Lim) își reiau rolurile în acest sezon.

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore (cunoscut pentru seria "House") în calitate de scenarist și producător executiv. Alături de el, Daniel Dae Kim (actorul din Lost și Hawaii Five-0), Erin Gunn, David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi, astfel încât publicul poate fi sigur că noul sezon al "Doctorului cel bun" va fi la fel de captivant ca și cele precedente.

Trailerul sezonului 6 poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „AXN va difuza cel de-al 6-lea sezon al serialului "Doctorul cel bun"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile