joi, 9 martie 2023

Recomandările lunii martie la HBO, Cinemax, Discovery, TLC si HGTV

Warner Bros. Discovery a remis către HD Satelit România un comunicat care prezinta noutățile lunii martie 2023 la televiziunile HBO, Cinemax, Cinemax 2, Discovery, TLC și HGTV.

Logo Warner Bros Discovery - imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România


Lansări noi la HBO


În luna martie, HBO aduce filme premiate precum "Triangle of Sadness", "The Green Knight", dar și producții populare precum "The Other Guys", "Total Recall" și "The Ride 2". De asemenea, vor fi lansate noi episoade din seriale precum "Peacemaker", "The White House Plumbers" și "Succession", dar și sezonul 2 al lui "Perry Mason", sezonul 3 al lui "Stargirl" și sezonul 2 al lui "Somebody Somewhere".

Pe 13 martie se încheie primul sezon al serialului "The Last of Us", eveniment mult așteptat de fanii din întreaga lume care urmăresc aventurile lui Joel și Ellie prin SUA, într-o producție bazată pe jocul video cu același nume.

În plus, din 19 martie, va fi disponibil filmul "Triangle of Sadness", câștigător al Palme d'Or la Cannes 2022 și nominalizat la Premiile Oscar 2023. Filmul îi urmărește pe Carl și Yaya, un celebru cuplu de fotomodele, într-o croazieră de lux care se transformă într-un spectacol grotesc.

Un alt film recomandat este "The Green Knight", o repovestire fantastică a legendei lui Sir Gawain, care îl are în rolul principal pe Dev Patel.

În plus, documentarul "Johnny vs Amber: The U.S.Trial" oferă informații din culise și testimoniale exclusive despre unul dintre cele mai urmărite procese din ultimii ani, cel dintre Johnny Depp și Amber Heard.

Noutățile de la Cinemax si Cinemax 2


În luna martie, CINEMAX vine cu două blockbustere remarcabile în programul său! Pe 12 martie, va fi difuzat câștigătorul Premiului Oscar, Joker (2019), cu Joaquin Phoenix și Robert De Niro în rolurile principale - o poveste despre transformarea unui om cu probleme mentale într-un personaj negativ iconic, iar pe 19 martie, va fi rândul lui Mad Max: Fury Road (2015), câștigător a șase premii Oscar, cu Tom Hardy și Charlize Theron - aventura unei femei care fuge de un dictator, într-un deșert post-apocaliptic, ajutată de un grup de prizoniere și un rătăcitor.

Pe 26 martie, premiera de la ora de vârf va fi dramatizarea unei povești reale, Judas and the Black Messiah (2021), cu două premii Oscar, despre cazul informatorului FBI William O'Neal, care a fost infiltrat în organizația Black Panther din Illinois în anii '60.

Seria premierelor de sâmbătă seara începe pe 5 martie cu The Death of Dick Long (2019), o comedie neagră indie despre o prietenie specială, care se petrece în timpul investigației unei morți suspecte.

CINEMAX 2 va difuza, pe 18 martie, The Cathedral (2021, regia Ricky D'Ambrose), o dramă indie despre decăderea unei familii americane, prezentată la multe festivaluri internaționale prestigioase, precum cele de la Veneția și Sundance.

Pe 11 martie, va avea loc premiera The Hill Where Lionesses Roar (2021), un film prezentat anul trecut la Cannes, care marchează debutul regizoral al actriței Luàna Bajrami și oferă un portret intim și emoțional al societății din Kosovo.

Pe 25 martie, va avea loc premiera Blessed Boys (2021), regizat de debutanta Silvia Brunelli, despre descoperirile adolescenților.

În plus, trei filme iconice semnate de François Truffaut: The 400 Blows (1959), Stolen Kisses (1968) și The Last Metro (1980), fac parte din programul special al serilor de luni.

Recomandări de la Discovery, TLC și HGTV


Discovery va prezenta, începând cu 5 martie, o serie de trei episoade difuzate în fiecare duminică, de la ora 23:00, care explorează povestea necunoscută unei pastile care a avut un impact major asupra vieții personale a oamenilor.

În luna aceasta, Discovery aduce noutăți precum Gold, Lies and Videotape, povestea unei familii care timp de 80 de ani a încercat să recupereze o comoară de 28 de miliarde de dolari din deșertul New Mexico, și Wheeler Dealers, un serial aflat la sezonul 18, în care expertul în vânzări auto Mike Brewer, împreună cu un mecanic talentat, încearcă să restaureze vehicule clasice și se confruntă cu numeroase provocări.

Începând cu 12 martie, TLC prezintă House of Hammer, un serial care explorează popularitatea și declinul familiei Hammer, în fiecare duminică, de la ora 23:00.

Pe HGTV, în fiecare miercuri, de la 22:00, puteți urmări Down Home Fab, o emisiune care prezintă proiectele de design și provocările cu care se confruntă Chelsea și Cole DeBoer în timp ce încearcă să își construiască o afacere de succes și să aibă grijă de cei patru copii ai lor.


Un comentariu despre subiectul „Recomandările lunii martie la HBO, Cinemax, Discovery, TLC si HGTV”:
Anonim

Toate sunt programe foarte bune. Totuși, un TLC HD sau un WB HD ar fi binevenite in grila de cablu de la Digi. Zic si eu, poate ma aude cineva :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile