duminică, 9 iulie 2023

Producătorul TRIAX a intrat în insolvență

În ciuda negocierilor și dialogurilor constructive, proprietarii Polaris Private Equity și Velatia Group nu au reușit să găsească o soluție care să asigure lichiditățile pentru continuarea operațiunilor TRIAX. În consecință, aceștia au solicitat protecția procedurii insolvenței în temeiul dreptului danez, iar compania a intrat în administrare judiciară.

Antenă de satelit (nu reprezintă o antena fabricată de Triax) - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Administratorul patrimoniului Triax încearcă să cedeze afacerea și, în acest sens, încearcă să mențină intact segmentul său de piață. Triax a adus recent îmbunătățiri semnificative ale performanței, inclusiv o nouă echipă de management, eficientizarea proceselor de afaceri și a pus accent pe dezvoltarea de noi tehnologii.

Cu toate acestea, Triax s-a luptat cu datoria, și prin urmare, procedura legală solicitată oferă o oportunitate pentru ca afacerea să-și găsească un nou proprietar și să continue operațiunile.

TRIAX este un furnizor global de produse și soluții pentru recepția și distribuția semnalelor video, audio și de date în locuințe, întreprinderi și prin rețele de către radiodifuzori prin satelit, cablu și operatori de telecomunicații. Triax este un important producător de echipamente de cablu tv și satelit, inclusiv de recepție tv, antene de satelit și terestre, LNB-uri, switch-uri, cabluri si conectică, splitere, suporturi și accesorii de montare, filtre, surse de alimentare, dispozitive de inserare semnal, atenuatoare, receptoare, instrumente de masură si altele. Grupul are sediul central, producția și baza de cercetare și dezvoltare în Hornsyld, Danemarca, și nouă filiale de vânzări internaționale.


Un comentariu despre subiectul „Producătorul TRIAX a intrat în insolvență”:
Anonim

Produsele lor sunt de calitate foarte buna, dar mai scumpe. Probabil din acest motiv, al prețului, nu au avut vânzări mari. Păcat. Sper sa reușească sa vândă si să își revină.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile