luni, 21 august 2023

„Back to School” revine la DIGI, oferind la portare o reducere de 50% pentru primele 9 luni

În intervalul 21 august – 10 septembrie 2023, DIGI readuce campania deja tradițională „Back to School”. Aceasta garantează tuturor utilizatorilor o scădere de 50% din costul abonamentului lunar pentru 9 luni consecutive atunci când optează pentru portarea numărului în rețeaua lor mobilă. Se poate beneficia de această ofertă în magazinele DIGI, online, pe DIGI.ro, contactând serviciul Relații Clienți sau discutând cu reprezentanții de vânzări, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


„Back to School” revine la DIGI - Imagine remisă în comunicat de către companie pentru publicare pe HD Satelit România

În primele 7 luni ale anului 2023, DIGI a fost prima opțiune pentru portare, având peste 530.000 de numere adăugate la rețeaua lor mobilă. DIGI se poziționează ca lider în domeniul telecomunicațiilor pentru abonații individuali în segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 37,8%, conform ultimului raport emis de ANCOM.

Pentru a face începutul anului școlar special, DIGI readuce campania promoțională „Back to School”, conectând clienții, vechi și noi, cu o noua ofertă: o reducere de 50% timp de 9 luni consecutive, atât pentru cei care vin din regimul prepaid, cât și din postpaid. Dintre ofertele disponibile se numără abonamentul Nelimitat și abonamentele Optim 3 și Optim 2. Promoția este valabilă doar pentru contractele pe o durată de 24 de luni, iar utilizatorii pot alege fie această reducere, fie posibilitatea de a achiziționa un telefon în 24 de rate fixe, fără avans, dar această opțiune este disponibilă doar pentru cei care au deja un serviciu DIGI.

Abonamentul Nelimitat oferă avantaje semnificative utilizatorilor, inclusiv acces nelimitat la internet, minute nelimitate către orice rețea fixă și mobilă națională, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale către principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Promoția poate fi accesată pe DIGI.ro, atât din pagina principală cât și din contul de client, în magazine, discutând cu reprezentanții de vânzări sau contactând serviciul Relații Clienți la numărul 031.400.4600.

În urma investițiilor continue în infrastructura de fibră optică și mobilă, DIGI spune că are cea mai amplă acoperire de voce mobilă din România, acoperind 98,8% din populația țării. De asemenea, își păstrează poziția de lider în portabilitate, atrăgând cei mai mulți utilizatori în rețelele lor 4G și 5G, având peste 5,4 milioane de conexiuni mobile până la data de 30.06.2023. Mai multe informații pot fi găsite pe DIGI.ro.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS:

DIGI domină piața de telecomunicații din România pe segmentele de internet broadband, servicii de distribuție TV și telefonie fixă. Deține o cotă semnificativă în sectorul de comunicații mobile și cea mai mare acoperire națională. Compania operează în România, Spania, Italia și are planuri de extindere în Portugalia și Belgia. Produsele oferite se bazează pe tehnologie modernă, oferind conținut variat de la sport și știri, la filme și muzică.


Niciun comentariu despre subiectul „„Back to School” revine la DIGI, oferind la portare o reducere de 50% pentru primele 9 luni”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile