marți, 24 octombrie 2023

Sezonul al doilea al serialului "30 de arginți (30 Coins)" este acum disponibil pe platforma HBO Max

Episoadele sunt lansate săptămânal, în fiecare luni, pentru cei care sunt abonați la HBO Max. Producția serialului a avut loc în mai multe țări, incluzând Spania, Italia, SUA, Franța și Marea Britanie, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Serialul "30 de arginți (30 Coins)" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru uz editorial pe HD Satelit

Sezonul al doilea al acestui serial, regizat de Álex de la Iglesia și avându-l pe Álex de la Iglesia împreună cu Jorge Guerricaechevarría drept co-scenariști, își continuă povestea intrigantă. În localitatea Pedraza, marea majoritate a locuitorilor pare să fie afectați psihic, ajungând într-un spital de psihiatrie. Elena se află într-o stare comatoasă într-un spital din Madrid, iar Paco, măcinat de remușcări, încearcă să aibă grijă de ea. Pe măsură ce groaza se amplifică în jurul lor, personajele principale trebuie să îl înfrunte pe un nou adversar, atât de malefic, încât chiar și diavolul pare să se teamă de el. Însă, există întrebări rămase fără răspuns. Ce s-a întâmplat cu părintele Vergara? A decedat oare în conflictul cu cardinalul Santoro? Unde se află sufletele care au fost chinuite?

Din distribuția sezonului al doilea fac parte actorii Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo și Manuel Tallafé.

În ceea ce privește producția, "30 de arginți" este realizat de Álex de la Iglesia și scris în colaborare cu Jorge Guerricaechevarría. Steve Matthews, Miguel Salvat și Antony Root sunt producătorii executivi din partea HBO Max, în timp ce Álex de la Iglesia și Carolina Bang ocupă aceleași poziții pentru compania Pokeepsie Films. Serviciile de producție pentru acest sezon sunt oferite de Anciana Milenaria S.L., o filială a Pokeepsie Films.


4 comentarii despre subiectul „Sezonul al doilea al serialului "30 de arginți (30 Coins)" este acum disponibil pe platforma HBO Max”:
Anonim

Mi-a plăcut primul sezon al "30 de arginți". Abia aștept să văd ce s-a întâmplat cu părintele Vergara!

Iulia

Sincer, n-am fost chiar așa de impresionată de primul sezon, dar poate sezonul doi îmi schimbă părerea.

Flori

Serios, Iuliana? A fost fantastic! Cred că m-am uitat la fiecare episod, aproape unul dupa altul! Doar sper doar să nu cadă în capcana sequel-urilor și să nu strice tot ce a fost bun în primul sezon. Miguel Ángel Silvestre e în distribuție. L-am adorat în "La Casa de Papel". Sper să aibă un rol mare în "30 de arginți".

Anonim

Binge-watching-ul e fun, dar uneori e bine să ai timp să procesezi fiecare episod.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile