luni, 5 februarie 2024

DIGI: "Luna iubirii" aduce reduceri de 50% (pentru 6 luni) la portare

Între 5 și 25 februarie 2024, DIGI introduce o promoție pentru persoanele fizice care aleg să își transfere numărul de telefon în rețeaua sa mobilă, oferind o reducere de 50% la abonament pentru o perioadă de șase luni, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România. 

Vizual campanie "Luna iubirii" - Imagine remisă în comunicat de către compania DIGI pentru publicare pe HD Satelit România

Această ofertă este accesibilă atât în magazinele fizice, cât și digital, prin intermediul site-ului, aplicației mobile DIGI.ro, apelând serviciul de Relații Clienți sau prin reprezentanții de vânzări, necesitând un angajament contractual pe 24 de luni. 

Campania "Luna iubirii" include reduceri pentru abonamentele Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, aplicabile la transferul de numere de telefon în rețeaua DIGI. Tarifele promoționale variază în funcție de numărul de abonamente adăugate: de la 2,5 euro/lună pentru un număr portat până la 1,5 euro/lună pentru patru sau cinci numere. Clienții pot alege între această reducere sau achiziționarea unui telefon cu plată în 24 de rate fără avans, cu condiția de a avea deja un serviciu fix DIGI. Promoția se adresează atât abonamentelor preplătite, cât și celor postplătite, exclusiv pentru contractele pe 24 de luni.

Abonamentul Nelimitat oferă trafic de date și minute nelimitate în rețelele naționale fixe și mobile, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale pentru SUA, Canada și țările UE.

Pentru mai multe detalii, clienții pot vizita site-ul DIGI.ro, contacta reprezentanții de vânzări sau apela serviciul de Relații Clienți. DIGI ocupă o poziție de lider în România în furnizarea de servicii de telecomunicații, inclusiv televiziune prin cablu și satelit, internet fix, telefonie mobilă și fixă, având cea mai extinsă acoperire de voce mobilă la nivel național. Informații suplimentare despre serviciile și ofertele DIGI sunt disponibile pe site-ul oficial.

În 2023, DIGI a continuat să fie un punct de referință în domeniul portabilității, cu peste 866.855 de numere transferate în rețeaua sa și menține o cotă de piață de 40,3% în segmentul de telefonie mobilă pentru persoane fizice, conform ultimelor rapoarte de la ANCOM din decembrie 2023.

Grupul DIGI|RCS & RDS domină piața de telecomunicații din România, având o prezență semnificativă în segmentele de internet broadband, televiziune prin cablu și telefonie fixă, cu o acoperire vastă și în comunicațiile mobile. Compania operează de asemenea în Spania, Italia și are planuri de extindere în Portugalia și Belgia, oferind soluții de conectivitate avansate și o gamă diversă de conținuturi media.


4 comentarii despre subiectul „DIGI: "Luna iubirii" aduce reduceri de 50% (pentru 6 luni) la portare”:
Anonim

Spun ca e nelimitat la viteza 4g dar nu e au 50Gb și dacă te depășești merge apoi cu 500kilo ca acum 20 ani cum era la dolce mulți nu știu ca nu iau depășit pe cei 50GB măcar sa dea 300gb sau chiar nelimitat nu sa fie vrăjeală, asa ca depășirii pe cei 50Gb sa vedeți cum merge, la Vodafone chiar au la 25 lei nelimitat

Costi

Nu am depășit niciodată 15 GB pe luna.
In al doilea rând, ar trebui să citești mai bine. Ei oferă net nelimitat, dat nu spun niciunde că netul nelimitat e la viteza 4G, ci că după cei 50 GB e in continuare nelimitat, dar nu la viteze 4G. Deci nu e nicio vrăjeală, probabil ți-a fost ție lene sa te informezi.

Anonim

În cazuri speciale se pot depăși cei 15 GB pe lună (concedii, internări în spital când urmărești poate online niște canale tv, etc.), dar de obicei se ajung.

Anonim

DIGI RO pe cablu digital nu mai baga canale noi la inceput de an ? macar hd ex Comedy Central ro Warner TV FashionTV etc ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile