vineri, 1 martie 2024

Antena TV Group: Două concurente, din Filipine și Spania, vor interpreta o melodie de-a lui Ion Dolănescu în emisiunea "Te cunosc de undeva!"

În cadrul celei de-a treia gale a emisiunii "Te cunosc de undeva!", care va fi transmisă mâine seară, la ora 20:00, pe Antena 1, două concurente, una originară din Filipine și cealaltă din Spania, vor avea ocazia să demonstreze cât de bine se descurcă cu folclorul românesc, anunță Antena Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

A treia gală a emisiunii "Te cunosc de undeva!" - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

Acestea au exprimat surprinderea când, datorită capriciilor ruletei show-ului, s-au trezit în situația de a interpreta o piesă de-a lui Ion Dolănescu, o provocare considerabilă dată fiind complexitatea limbii române. Descoperirea melodiei abia în timpul antrenamentelor le-a adăugat un stres în plus, mai ales că inițial nu au reușit să înțeleagă versurile.

A treia gală a emisiunii "Te cunosc de undeva!" - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

Barbara și Bella au împărtășit cât de dificil le-a fost să se pregătească pentru această performanță, având în vedere barierele lingvistice. Barbara a recunoscut că limba română le pune adesea probleme, iar această melodie a fost deosebit de dificilă pentru ele. Cu toate acestea, după ce au depășit momentul, au decis să abordeze situația cu o atitudine pozitivă și să se distreze, urmând filosofia emisiunii.

Această ediție promite să fie plină de energie și surprize, ca parte a unui sezon aniversar, oferind telespectatorilor o serie de transformări spectaculoase și momente artistice speciale, realizate de cele opt echipe de artiști care vor participa la acest show plin de spectacol și transformări, ce se va difuza în fiecare sâmbătă seară pe Antena 1 și AntenaPLAY.


Niciun comentariu despre subiectul „Antena TV Group: Două concurente, din Filipine și Spania, vor interpreta o melodie de-a lui Ion Dolănescu în emisiunea "Te cunosc de undeva!"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile