joi, 28 martie 2024

OFICIAL: FilmMania se lansează în România

AMC Networks International Europa Centrală și de Nord [AMCNI CNE] este pregătit să lanseze FilmMania în România, pentru telespectatori, prin rețelele digitale de cablu și satelit, începând cu 1 aprilie 2024, anunță AMCNI printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania. 

Logo Film Mania Romania - Imagine remisa in comunicat de catre AMCNI pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

FilmMania oferă divertisment de calitate cu o gamă de filme nemuritoare, oferind o selecție excelentă de filme de înaltă calitate de diferite genuri, cu vedete internaționale cunoscute și îndrăgite. Televiziunea și-a dovedit deja atuurile în regiunea Europei Centrale, fapt demonstrat de rezultatele unui studiu multinațional recent, al AMCNI CNE, realizat și pentru România. AMCNI CNE a fost încurajat de rezultatul care a evidențiat faptul că telespectatorii români ar aprecia un alt post de filme cu caracteristici echivalente cu FilmMania. În urma aprobării Consiliului Național al Audiovizualului, FilmMania va fi disponibil pentru telespectatorii din România din luna aprilie, în grilele unor operatori majori de televiziune pay TV. 

Structura de programe a canalului este conturată în conformitate cu obiceiurile telespectatorilor români, la calitate HD. Odată cu lansarea, ei se pot bucura de filmele clasice favorite din toate timpurile, precum ”Cei șapte magnifici”, ”Cel bun, cel rău și cel urât”, ”Terminator”, ”Al cincilea element”, ”Evadare din New York”, ”Dansând cu lupii”, ”Léon” (mai multe exemple de filme din grilă găsiți AICI).

"AMCNI CNE a căutat în mod constant oportunitatea de a avea o distribuție mai largă a televiziunilor sale și de a oferi servicii mai bune consumatorilor. Ne bucurăm că putem răspunde la alegerea publicului român prin aducerea pe piață a FilmMania. Acest lucru arată atât puterea noastră, cât și capacitatea de adaptare pe care le avem pentru a ne servi clienții", a precizat Levente B. Málnay, MD & EVP, AMCNI Europa Centrală și de Nord. 

Postul își propune, în primul rând, să ofere divertisment telespectatorilor A35+, atât din mediul urban, cât și rural, indiferent de gen. FilmMania va fi disponibil în grilele operatorilor Orange și Vodafone, la momentul lansării. 

Logo Film Mania Romania - Imagine remisa in comunicat de catre AMCNI pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România


AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI) Europa Centrală și de Nord, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment și aclamate care ajung la abonați în peste 130 de țări și teritorii. AMCNI cuprinde mărci globale, precum și canale populare, recunoscute la nivel local, în diverse genuri de programe. Pentru mai multe informații, vizitați: www.amcnetworksinternational.com.


7 comentarii despre subiectul „OFICIAL: FilmMania se lansează în România”:
Anonim

Oficial e bine :)

Anonim

la DIGI RO pe digital cablu va fi ?

Anonim

La Digi va intra

Anonim

La digi va intra..

Anonim

Film Mania HD disponibil la Vodafone pe pozitia 111

Anonim

La DIGI încontinuare, nimic.

Anonim

La Digi nu se bagă nimic deocamdată.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile