vineri, 29 martie 2024

Recomandările lunii aprilie la HBO Max

Din luna aprilie, platforma HBO Max își îmbogățește oferta cu un total de 27 de filme, noi sezoane de seriale și producții originale, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Documentare

Din noul conținut anunțat pentru luna aprilie fac parte și mai multe documentare care promit să acopere o gamă variată de subiecte:

Pe 2 aprilie, HBO Max lansează „The Synanon Fix”, un documentar ce urmărește ascensiunea și căderea organizației Synanon, văzută prin perspectiva membrilor care au experimentat-o direct. De la fundația sa ca un program inovator de reabilitare pentru dependenți, până la transformarea într-o structură controversată percepută de unii ca un cult, documentarul promite o explorare profundă a acestui subiect complex.

„Quiet on set - The Dark Side of Kids TV” este un alt documentar ce își face apariția pe platformă, investigând latura ascunsă și adesea toxică a producțiilor TV pentru copii din anii 1990 și 2000. Cu un total de 5 episoade, dintre care primele 2 sunt deja disponibile, acesta explorează poveștile nespuse din spatele scenelor unor emisiuni de top pentru copii.

Lista de documentare se extinde cu titluri precum „Brandy Hellville: The Cult of Fast Fashion”, „An American Bombing: The Road to April”, și „The Jinx Part 2”, fiecare aducând în prim-plan analize detaliate și investigații asupra unor subiecte actuale și relevante cultural.

Filme

Printre titlurile care se disting se numără “Culoarea Purpurie” (“The Color Purple”), în regia lui Blitz Bazawule, cu producție asigurată de nume recunoscute precum Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders, și Quincy Jones. Povestea explorează o legătură profundă între trei femei, marcând o lansare impresionantă în 2023, cu 27 de premii câștigate și peste 100 de nominalizări. Filmul este programat pentru difuzare pe 12 aprilie.

Alături de acesta, lista include și “Mamma Mia! O luăm de la capăt” (“Mamma Mia! Here We Go Again”), o continuare a filmului apreciat “Mamma Mia!”, care ne aduce înapoi pe insula grecească Kalokairi. La zece ani de la prima poveste, Sophie, acum însărcinată, se confruntă cu noi provocări. Distribuția originală este completată de adăugiri noi, inclusiv Lily James și Andy Garcia, promițând o experiență captivantă pe 26 aprilie.

Alte titluri notabile pregătite pentru difuzare includ “Defecte” (“Shortcomings”), o explorare a complexității relațiilor și identității, “Când Harry a cunoscut-o pe Sally” (“When Harry Met Sally”), un clasic al genului romantic, și “Oblivion. Planeta uitată” (“Oblivion”), un film de acțiune-aventură care propune o viziune distopică asupra viitorului Pământului. “Cazul Goldman” (“The Goldman Case”) completează oferta, aducând în prim-plan un thriller captivant.

Seriale

Pe 15 aprilie, HBO Max va lansa "Simpatizantul" ("The Sympathizer"), un serial ce se concentrează pe povestea unui spion cu origini franco-vietnameze.

Un alt serial ce va debuta pe platforma HBO Max, pe 4 aprilie, este "Tineret divizat" ("Divided Youth"). Narând povestea lui Malu, o tânără cu aspirații muzicale, serialul explorează eforturile ei de a dezlega misterul trecerii in neființă a celui mai bun prieten al său, Ícaro.

Programul de noi lansări de pe HBO Max este completat de sezonul al șaselea al serialului "Spencer" ("All American"), disponibil din 8 aprilie, a doua ediție a serialului "Suntem aici" ("We’re Here"), "Sierra Madre: Clash in Paradise" și al doilea sezon al serialului „Velma”. 

Tiny Toons Looniversity - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Pentru copii

În luna aprilie, HBO Max își extinde colecția pentru copii cu patru producții noi, adresându-se tinerilor spectatori și familiilor în căutare de divertisment. Printre titlurile care vor fi disponibile se numără „The Boss Baby: Family Business”, programat pentru lansare pe 5 aprilie. Filmul urmărește povestea fraților Templeton, care, deși s-au maturizat și au luat drumuri separate, se regăsesc uniți în fața unei noi provocări când un nou Boss Baby își propune să dezvăluie o conspirație care îi amenință pe toți. Întrebarea care se ridică este dacă Tim și Ted vor reuși să depășească diferențele pentru a-și îndeplini misiunea.

Pe 13 aprilie, publicul este invitat să-l descopere pe „Chef Jack - O Cozinheiro Aventureiro”, o poveste despre superarea obstacolelor și importanța muncii în echipă. După un eșec culinar care îi pune în pericol reputația, chef Jack trebuie să câștige o competiție culinară majoră. Pentru a reuși, el învață să colaboreze cu Leonard, un bucătar novice, într-o aventură care testează limitele cooperării și ale talentului culinar.

În continuare, „Tiny Toons Looniversity” va fi disponibil începând cu 27 aprilie, promițând noi aventuri și lecții amuzante pentru tinerii fani ai seriei.

Pe 20 aprilie, aventura se îmbogățește cu „Jungle Bunch 2”, oferind o nouă călătorie plină de umor și acțiune, în care eroii preferați explorează locuri noi și se confruntă cu provocări neașteptate.


Într-o mișcare semnificativă de rebranding, pe 21 mai, HBO Max va deveni Max, oferind abonaților săi o selecție dublată de conținut de vizionat, inclusiv transmisiuni live de evenimente sportive.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandările lunii aprilie la HBO Max ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile