joi, 16 mai 2024

RCS & RDS și-a schimbat denumirea în Digi Romania

Începând cu data de 15 mai 2024, RCS & RDS, unul dintre furnizorii majori de servicii convergente de comunicații electronice din România, și-a schimbat denumirea în Digi Romania, se anunță într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Sediu DIGI România - Imagine remisă în comunicat de către DIGI pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Cu o experiență de treizeci de ani în furnizarea serviciilor de comunicații, investițiile Grupului în dezvoltarea rețelelor de fibră optică din România au contribuit la poziționarea țării pe locuri de top în clasamentele mondiale privind viteza internetului, se mai arată în comunicat, care precizează că Digi va continua să investească în tehnologie, precum și în extinderea și modernizarea infrastructurii, având ca obiectiv oferirea unor servicii rapide și avantajoase pentru milioanele de abonați ai săi, într-o lume digitală în continuă schimbare. Compania mai precizează că prin fiabilitatea serviciilor a sprijinit dezvoltarea competențelor digitale ale tinerilor și a făcut domeniul IT&C mai atractiv, contribuind la transformarea României într-un loc cu resurse umane valoroase în domeniul IT și al comunicațiilor electronice.

Serghei Bulgac, Director General Digi Romania, a precizat: „De-a lungul celor trei decenii de activitate, am crescut și evoluat alături de angajații, clienții și partenerii noștri de afaceri, inovând și adaptându-ne constant unei piețe dinamice și extrem de competitive, din dorința de a livra cele mai accesibile servicii de comunicații electronice. Le suntem recunoscători pentru susținerea și loialitatea lor și îi asigurăm că vom rămâne același partener de încredere pentru ca împreună să clădim un viitor digital mai sustenabil și mai conectat. Sub noua identitate, Digi Romania, abordăm o nouă etapă în traiectoria noastră. Ne propunem să explorăm noi oportunități prin care să răspundem așteptărilor și cerințelor tot mai complexe ale abonaților noștri, prin soluții performante menite să faciliteze și să îmbunătățească experiența de conectivitate”.

La finalul anului 2023, Digi avea o infrastructură extinsă de fibră optică care acoperea peste 9,1 milioane de locuințe și deservea peste 5,7 milioane de abonați la serviciul de televiziune, 4,6 milioane de clienți ai serviciilor broadband (internet fix și date), peste 5,8 milioane de utilizatori de telefonie mobilă și 890 de mii de abonați de telefonie fixă pe piața locală.

Despre Grupul DIGI

DIGI este un important jucător pe piața de telecomunicații din România, fiind lider pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, și deținând o cotă semnificativă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania desfășoară operațiuni în România, Spania, Italia și are planuri de lansare a serviciilor electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice oferite de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii avansate. DIGI oferă, de asemenea, o gamă diversificată de conținuturi radio și TV, incluzând sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de streaming Digi Online.


3 comentarii despre subiectul „RCS & RDS și-a schimbat denumirea în Digi Romania”:
Anonim

Tot mai multa lume cunostea lumea ca DIGI, nu ca RCS RDS , de aceea cred ca si-au schimbat numele.

Anonim

Credeam că au făcut-o mai demult.

Anonim

Am primit si eu emailul acesta: "RCS & RDS S.A. devine Digi Romania S.A.
Stimate client,
Având în vedere relația contractuală dintre dumneavoastră și RCS & RDS S.A., dorim să vă
informăm că, prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor societății din data
de 10 mai 2024, s-a aprobat:
- schimbarea denumirii societății. Noua denumire a societății este:
Digi Romania S.A.
- modificarea adresei sediului social. Noua adresă a sediului social este:
Str. Dr. Staicovici nr. 75, sectorul 5, București, România
Aceste modificări intră în vigoare începând cu 15 mai 2024 și nu vor afecta activitățile
societății, oferta sau serviciile furnizate, toate contractele încheiate cu clienții continuând să
își producă efectele. În derularea contractelor vom folosi noua denumire fără a fi necesare
formalități suplimentare sau încheierea de acte adiționale în acest sens. Celelalte date de
identificare și financiar-bancare rămân nemodificate.
Suntem deosebit de onorați că sunteți unul dintre partenerii noștri de încredere și, pe această
cale, vă asigurăm că vom continua să ne dedicăm creșterii performanței și calității serviciilor
pentru a vă oferi o experiență de conectivitate la înalte standarde tehnologice și prețuri
corecte, adaptate pieței românești.
Vă mulțumim pentru colaborare!
Cu considerație,
Echipa Digi Romania"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile