luni, 21 februarie 2011

TLC Romania

TLC Romania a fost lansat ! Pe satelit poate fi receptionat folosind urmatorii parametrii de receptie:


0.8°W Thor 6 12380.00 V 35 K2 Europe DVB-S QPSK 28000 5/6 FUS, 43.0 Mbps NID:6001 TID:101

Reteaua Discovery Networks a lansat acum cateva zile, si în ţara noastră un canal internaţional de divertisment pentru femei şi familiile lor : TLC .

Noul post are o abordare complet localizată, având un feed local, o grilă de programe adaptată la preferinţele şi obiceiurile de vizionare ale telespectatorilor din România, programe subtitrate în limba română şi vânzări de publicitate coordonate de echipa locală.

În prezent, TLC este disponibil în pachetele de bază ale UPC şi AKTA, Discovery România aflându-se în discuţii şi cu alţi operatori de cablu care şi-au exprimat interesul pentru distribuirea canalului.

“TLC este o completare pentru Discovery Channel, întregind oferta noastră pentru operatorii de cablu şi clienţii de publicitate si oferindu-le un conţinut de calitate pentru publicul feminin şi familiile acestora”, a declarat Phillip Luff, Acting General Manager, Discovery Networks Europa Centrală.

TLC, una dintre cele mai apreciate televiziuni pentru femei din Statele Unite, este un canal de divertisment care vizează publicul feminin cu vârste între 25-49 de ani. Postul prezintă programe de non-ficţiune, abordând subiecte foarte diverse, de la familie şi cresterea copiilor, până la modă şi sănătate. TLC descoperă personaje extraordinare din viaţa reală şi relatează poveştile acestora într-o manieră autentică şi plină de substanţă.

În prezent, TLC este unul dintre cele mai bine cotate posturi pentru femei din Statele Unite. Este prezent în peste 99 de milioane de locuinţe în SUA, poziţionându-se printre primele 10 preferinţe în rândul principalelor grupuri demografice de femei (femei cu vârsta cuprinsă între 25 şi 54 de ani, între 18 şi 49 de ani şi între 18 şi 34 de ani).

TLC a fost lansat la nivel internaţional pe 4 martie 2010 în Norvegia. Pe 1 septembie 2010, postul a fost lansat pe 20 de pieţe din regiunea Asia-Pacific. Cea mai recentă etapă a extinderii globale a TLC a însemnat lansarea postului în Polonia, Serbia, Slovenia şi Bulgaria la 1 octombrie 2010 si in Rusia pe 14 ianuarie 2011. În prezent, postul este disponibil în 30 de ţări din Europa, Asia şi America Latină. Până în primăvara anului 2011, oferta internaţională TLC va fi disponibilă în peste 75 de pieţe, ajungând în peste 100 de milioane de locuinţe în afara Statelor Unite. Atfel, TLC va deveni postul pentru femei cu cea mai extinsă distribuţie din cadrul ofertei de televiziune prin cablu.

TLC face parte din portofoliul Discovery Communications care cuprinde şi Discovery Channel, disponibil în peste 180 de pieţe, şi Animal Planet, disponibil în peste 170 de pieţe.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent opt posturi TV: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD Showcase şi ID Investigation Discovery.

Sursa partiala text : http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/discovery-a-lansat-astazi-tlc-in-romania-143304.html


9 comentarii despre subiectul „TLC Romania”:
Unknown

Nu știu ce se întâmplă de un timp, dar postul TLC nu mai subtriteaza în limba romana. Mie îmi place foarte mult acest post.

Unknown

De un timp postul TLC, nu mai titrează în limba romana și as dori sa intreb:de ce?

Unknown

De ce tritarea în limba română este discontinua sau lipseste? Păcat de programele destul de reusite!

Unknown

Cei din conducerea TLC văd oare aceste comentarii? Ce părere au?

Unknown

Tlc nu mai are subtitrare in romana va rog sa remediati problema,pacat de emisiunile frumoase

PROFUL DE MATE

DIGI ,REVENIȚI CU SUBTITRAREA la TLC !

Florin

Profule cu majuscule, operatorii de servicii de televiziune cu plată nu crează subtitrări pentru posturi tv sau programele acestor posturi tv, ci doar retransmit ceea ce postul tv oferă. Dacă un post TV nu oferă subtitrare, nu au ce retransmite.

Unknown

De ce sunt asa de multe reclame.....inainte nu erau atatea. Acum din 10 in 10 minute reclame.:( Pacat postul are multe emisiuni interesante.

Ella

Îmi place foarte mult acest post tv dar sincronizarea traducerii cu vocile este mult întârziată și deranjează. Poate puteți remedia această problemă. Mulțumesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile