duminică, 26 iunie 2011

UPC lanseaza noua oferta 3PLAY, cu preturi incepand de la 50 RON

UPC România a lansat pe 23 iunie oferta comercială de vară: noile pachete - Riviera, Riviera HD şi Orizont - aduc clienţilor cele mai bune servicii digitale. În plus, clienţii se vor bucura şi de Internet Fiber Power gratuit. Această lansare confirmă angajamentul companiei de a deschide lumea digitală tuturor prin servicii de calitate, simple şi uşor de folosit. „Vara este sezonul vacanţelor, iar noi oferim acum clienţilor pachete „all inclusive" sau „cu demipensiune" – lansăm 3 pachete de vară, ce combină serviciile digitale în funcţie de dorinţele clienţilor. Noi le oferim tuturor bonus serviciul de Internet Fiber Power, pentru a se bucura din plin de avantajele lumii digitale pe care UPC o revoluţionează încă o dată. Riviera, Riviera HD şi Orizont aduc cea mai bună combinaţie de servicii digitale la preţuri atractive", precizează Iulia Florea, COO UPC România.

Oferta UPC include trei noi pachete estivale - Riviera, Riviera HD şi Orizont – şi se adresează atât clienţilor noi cât şi celor existenţi. Pachetele combină mai multe servicii digitale şi includ serviciul de Internet Fiber Power 10 Mbps, oferit gratuit.

Pachetul Riviera, disponibil la preţul de 60 de lei, TVA inclus, este un 3Play care combină servicii de televiziune digitală cu telefonie fixă şi Internet. Clienţii care aleg Riviera de la UPC vor beneficia de cel mai bine vândut abonament TV din portofoliul companiei, TV Digital Familia (98 de canale), de convorbiri telefonice gratuite în toate reţelele fixe naţionale, în afara orelor de vârf (Alo Seara & Weekend) şi nelimitate în reţeaua UPC şi de Internet gratuit Fiber Power 10 Mbps, precum şi 3 canale gratuit, cu pachetul Cinestar. Riviera aduce o reducere de 34% faţă de suma valorilor fiecărui serviciu.

Riviera HD este un pachet 3Play care include un mediabox HD, 3D ready, pe lângă serviciile din pachetul Riviera - 101 canale TV (Cinestar gratuit), Internet Fiber Power 10 Mbps gratuit, convorbiri telefonice gratuite în toate reţelele fixe naţionale, în afara orelor de vârf (Alo Seara & Weekend) şi nelimitate în reţeaua UPC. Riviera HD este disponibil la preţul de 72 de lei cu TVA inclus şi aduce clienţilor un discount de 30% faţă de achiziţionarea separată a tuturor serviciilor şi produselor incluse în pachet.

Pachetul Orizont poate fi achiziţionat la preţul de 50 de lei, TVA inclus, şi aduce clienţilor 101 canale de televiziune digitală (TV Digital Familia şi Cinestar), precum şi Internet gratuit Fiber Power 10 Mbps. Pentru pachetul Orizont, UPC oferă o reducere de 31% faţă de suma valorilor fiecărui serviciu.

Toate ofertele de mai sus sunt disponibile în perioada 24 iunie – 31 august 2011, pentru abonamente de 12 luni.


Sursa: http://www.comunic.ro/article.php/ 3-pachete-estivale-UPC-cu-10-Mbps-Internet-gratis/8028/


Niciun comentariu despre subiectul „UPC lanseaza noua oferta 3PLAY, cu preturi incepand de la 50 RON”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile