luni, 31 octombrie 2011

RCS-RDS va lansa o televiziune de știri ?

Deci initial circulau zvonuri că emisia unui canal de stiri Digi va debuta in septembrie 2011, aceasta lansare a fost decalata, din cauza nefinalizarii studiourilor.

Pana un momentul lansarii vor fi efectuate angajari de reporteri, prezentatori și membri ai echipei tehnice, probabil preluati de la alte televiziuni.

Pentru moment nu este cunoscuta data exactă a inceperii emisiei și nici daca numele noii televiziuni va fi chiar Digi . Conducerea televiziunii încă mai studiaza variante de nume pentru noua televiziune. Conform informatiilor oferite de catre CNA, licența a fi fost atribuită în data de 20 martie 2008, pentru o televiziune cu numele de ”Digi TV Info”. În prezent se vehiculează mai multe nume pentru aceasta noua televiziune, printre care și Digi.

Deși nu televiziunea nu emite în prezent, echipele Digi merg in teren, filmeaza știri de la toate evenimentele importante și astfel își construiesc arhiva de știri. Aceasta activitate se desfasoara in cadrul televiziunii de aproximativ o jumatate de an.

Odată cu apariția noii televiziuni a RCS&RDS, numărul televiziunilor de știri va crește la 6. În prezent în România exista 5 televiziuni pe nişa dedicata știrilor: Antena 3, Realitatea TV, TVR Info, B1 TV și RTV.


Niciun comentariu despre subiectul „RCS-RDS va lansa o televiziune de știri ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile