miercuri, 19 octombrie 2011

Va fi lansata televiziunea Classique TV, care va difuza in special filme românești !

Se lanseaza o noua televiziune românească ? Cu filme românești ?

Aceasta chiar este o stire interesanta pentru cinefilii iubitori de film românesc.

În curând, grila de programe ar putea să fie mai bogată cu o nouă televiziune de filme, Classique TV, iar o solicitare în acest sens va fi analizată marţi de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), potrivit Mediafax.

Potrivit lui Radu Cristian Nicolae, administratorul After Hour Press, firma care a soclicitat o licență pentru noua televiziune, este vorba de un proiect care se va centra pe difuzarea de filme europene şi, în special, filme româneşti. "Ideea este simplă. Oamenii, ca să iubească filmele româneşti şi europene, trebuie să le redescopere. Principiul acestui proiect Classique TV este redescoperirea. Este un proiect idealist, care, bineînţeles, are şi o componentă comercială", a spus Radu Cristian Nicolae.

Radu Cristian Nicolae este cunoscut atât pentru activitatea sa ca organizator al festivalului de film Golden Carpathian European Film & Fair, iar echipa care lucrează la proiectul Classique TV este, în mare, aceeaşi ca cea de la festival. Nicolae a spus că lucrează pentru televiziunea Classique TV cu Gabriel Androne, a cărui societate Video Factory SRL deţine licenţe pentru filme româneşti.

Solicitarea After Hour Press SRL pentru lansarea Classique TV va fi analizată în şedinţa de astăzi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Sursa: capital.ro/detalii-articole/stiri/classique-tv-televiziune-noua-licenta-nicolae-filme-romanesti-europene-154834.html


Un comentariu despre subiectul „Va fi lansata televiziunea Classique TV, care va difuza in special filme românești !”:
Anonim

caand va fi lansata tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile