vineri, 13 ianuarie 2012

TV Guide, o nouă televiziune ce va fi lansată în curând

Ghid tv ? Televiziune ? Ambele variante sunt valabile. TV Guide va fi o nouă televiziune din Bucureşti, care va fi si ghid de programe TV şi va difuza, deasemenea, informaţii utilitare, dar şi despre programele instituţiilor de cultură.


TV Guide a primit licenţă de la CNA ieri, urmând să fie lansată cam peste trei luni, având o investiţie de aproximativ 250.000 euro.

Televiziunea TV Guide va fi deci una tematică şi va avea un profil info-utilitar, după cum a declarat Cătălin Olariu, asociatul unic al TV Guide SRL. Acesta a fost însoţit la şedinţa CNA de Ionuţ Samoilă, consultant tehnic al proiectului de lansare a TV Guide.

Potrivit lui Ionuţ Samoilă, proiectul TV Guide îşi propune să informeze telespectatorii cu privire la programele celor mai importante 40-50 de televiziuni din România.

El a mai spus că piaţa TV din România s-a dezvoltat foarte mult şi a apărut nevoia de informare asupra programelor difuzate de acestea. Sursa:http://www.adevarul.ro/financiar/media/ O_noua_televiziune_in_Bucuresti-_TV_Guide_0_626337798.html


Un comentariu despre subiectul „TV Guide, o nouă televiziune ce va fi lansată în curând”:
Alexander

Ia uitati-va mai bine ce scriu cei de la paginademedia.ro ( nu e reclama, acolo am gasit ( nu e site-ul meu acela) aceste informatii:

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat firmei TV Guide SRL licenţă prin satelit pentru televiziunea TV Guide, un post menit să promoveze programele televiziunilor şi să furnizeze informaţii la zi despre evenimentele culturale din România şi despre filmele difuzate la cinema.

“Va fi un agregator de canale intr-un singur suport”, au declarat reprezentanţii TV Guide SRL. “Putem să prezentăm cu uşurinţă şi programele teatrelor”, au mai adăugat aceştia.Televiziunea va lucra în colaborare cu cinemagia.ro.

“Cinemagia ne pune la dispoziţie toate trailerele care rulează în cinema, cu programul acestora în marele oraşe. Aceasta emisiune se difuzează de două ori pe oră.„
Acţionar unic la societatea TV Guide SRL este Olariu Cătălin.

Cum va arăta televiziunea?

Conform proiectului depus la CNA, postul TV va oferi două tipuri de informaţii. Ecranul TV Guide va fi împărţit în două componente:

jumătatea superioară este dedicată clipurilor video de promovare a programelor şi evenimetelor viitoare (teatru, cinema şi TV), informaţii de divertisment şi publicitate;
jumătatea inferioară a ecranului conţine un program video text cu privire la programele viitoare ale canalelor TV cu cea mai mare audienţă şi interes.
Emisia TV Guide este 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fiecare oră de emisie fiind identică şi conţine următoarele secţiuni în partea de sus a ecranului, partea:

de la minutul 0 la minutul 5: Se difuzează acum la TV (promo emisiuni TV, diverse posturi)
5-10 Publicitate
10-15 Acum la teatru: – 15-20 Acum la cinema (promo filme)
20-40 acum la TV
40-50 publicitate
50-55 vremea acum in România
55-59 ştiri
Investiţii şi finanţare

Valoarea investitiei iniţiale este de 250.000 de euro, din fondurile acţionariatului unic şi a constat în drepturile intelectuale ale mărcii TV Guide, echipamente de emisie, licenţe software, birou.
Costurile lunare sunt estimate la 24.000 de euro şi constau în salarii, costuri de producţie, IT, satelit. Amortizarea investiţiei se va face prin vânzare publicitate şi teleshoping, servicii sms cu suprataxă şi sponsorizări.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile