luni, 20 februarie 2012

Programele BSkyB pot fi acum receptionate şi pe telefoanele Android

BSkyB a adaugat astazi o noua aplicatie pe Android Market, care permite ca programele sale de televiziune sa poata fi receptionate pe varietate de smartphone-uri Android. Aplicatia este gratuita si se numeste SkyGo.

Aplicatia este compatibila cu cele mai populare telefoane, inclusiv telefoane mobile HTC Desire S şi Samsung Galaxy S2, dar acoperă majoritatea telefoanelor Android. Clientii Sky TV care folosesc smartphone-uri pot accesa acum unele dintre cele mai importante canale ale companiei BSkyB ( Sky Sports, ESPN, Sky News şi 11 canale de filme Sky Movies ) prin intermediul aplicatiei Sky Go, în conformitate cu abonamentul pe care il detin.

Dar si alte canale de divertisment ale companiei Sky au fost adăugate la pachetul Sky Go după lansarea lui Sky Atlantic, în ianuarie.
Sky 1, Sky Living si Sky Arts 1 sunt de asemenea disponibile pe toate dispozitivele mobile compatibile cu aplicatia SkyGo, iar Sky Sports F1 va fi adăugat la lansarea sa, în martie.

Holly Knill, directorul Sky Go, a comentat: "Suntem extrem de bucuroşi să anunţăm lansarea aplicatie Sky Go pe telefoanele cu sistem de operare Android. Divertismentul companiei Sky ajunge astfel si pe dispozitivele mobile. Intotdeauna incercam sa gasim noi modalitati prin care clienţii Sky sa poata viziona emisiunile preferate, indiferent ca e vorba de un meci important de fotbal din prima ligă sau de seriale ori filme castigatoare ale premiilor Emmy sau ale Globului de Aur. Exact aceasta ofera SkyGo: acces modern si mobil la programele Sky."
Lansat vara trecută, Go Sky este deja disponibil pe dispozitive iOS Apple, iPhone şi iPad, aplicatia fiind una dintre cele mai importante opţiuni pentru vizionarea de programe tv de calitate pe astfel de dispozitive.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de aici.


Top 5 articole în ultimele 7 zile