luni, 20 februarie 2012

TV Numeric se va axa pe transmisii tv digitale terestre VOD

TV Numeric, singura societate furnizoare de servicii de televiziune terestra digitala cu plata din Franta, isi schimba strategiile de piata.


Miscarea strategica a avut loc din cauza inchiderii a două canale premium terestre, TPS Star şi Cfoot. Compania vrea acum să se concentreze pe vanzarea de continut VOD ( video la cerere ) prin DVB-T, serviciu care va lansa în aprilie sub brandul SelecTV.

Canal+ a anunţat că va intrerupe emisia canalului de filme TPS Star la 4 aprilie şi CFoot, canalul cu transmisii din liga de fotbal franceza.

TV Numeric, unicul distribuitor al pachetului de bază DVB-T (constând in retransmisia televiziunilor Eurosport, Paris Première, Planet +, LCI, TF6 si CFoot), intenţionează să înceteze distributia acestui achet, în conformitate cu rapoartele din presa locala.

"Situaţia este tot mai dificila şi problematică", a declarat Charles Bornot, preşedintele TV Numeric. Numeric TV are în prezent aproximativ 100.000 de abonati.

În mai 2011, CSA a acordat o licenţă companiei TV Numeric pentru a lansa servicii VOD. Numit SelecTV, serviciul digital terestru va avea două pachete complementare si anume un abonament la cerere, serviciu care ofer seriale, documentare, programe de familie, muzică şi emisiuni pentru tineri de la diversi producatori, inclusiv canalul francez Disney Channel, Game One şi Eurosport, dar si un serviciu VOD cu filme care vor fi disponibile la patru luni de la lansarea lor in cinematografe.

SELECT TV este, de asemenea, disponibil pe satelit. Abonaţii pot comanda la telefon filme, folosind o aplicaţie smartphone, prin intermediul unui site sau direct din receiver, dacă acesta este conectat la Internet.


Niciun comentariu despre subiectul „TV Numeric se va axa pe transmisii tv digitale terestre VOD”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile