luni, 20 februarie 2012

Un an important pentru SES ( Astra )

Veniturile SES au fost în esenţă statice în 2011, singura crestere fiind determinată în principal de dezvoltarea puternică a platformei HD+  în Germania. Pe de altă parte, se pare ca 2012 va fi  "un an important în transformarea continuă a SES", asa cum a declarat Romain Bausch.


Comentând ultimele rezultate ale companiei SES, el a adăugat: "Suntem în curs de dezvoltare, fiind prezenti pe pieţele emergente, menţinând în acelaşi timp poziţia noastră puternică pe pieţele mai mature din Europa şi America de Nord. În 2012, vom experimenta impactul excepţional al incheierii transmisiilor de televiziune analogica în Germania. Dupa ce vom depasi impactul acestui fenomen, probabil veniturile pe urmatorii trei ani (2012-2014) vor creste cu aproximativ 7,5%. Fara acest fenomen al trecerii totale la transmisiile digitale, era de aşteptat ca veniturile sa creasca cu doar aproximativ 4,5%. Acesta intarziere a trecerii la televiziunea digitala si cererea putin mai redusa de capacitati de retransmisie in sistem digital a determinat întârzierile in lansarae de noi sateliti. Insa noi privim spre viitor cu încredere. "

Veniturile SES în 2011 s-au ridicat la 1,733 miliarde de euro, aproximativ egale cu cele 1,735 miliarde de euro un an mai devreme.

Între timp, profitul din exploatare a crescut cu 1,4% faţă de anul anterior, cu 808,2 milioane de Euro.

In 2012, dupa lansarea lui SES-4, vor fi lansati doi sateliţi suplimentari - SES-5 and Astra 2F .

SES se aşteaptă la o evolutie pozitiva a veniturilor în acest an, mai ales datorata creşterii continue a nevoii de capacitati de retransmisie în infrastructura europeană de servicii digitale.


Niciun comentariu despre subiectul „Un an important pentru SES ( Astra )”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile