joi, 28 iunie 2012

Rdi-sat.com ( rdi-board.com ) down

De ce nu mai merge Rdi-sat.com ( rdi-board.com ) ? Este o intrebare la care isi doresc cu siguranta un raspuns toti pasionatii receptiei tv/satelit/cablu. Dupa ce tema bine-cunoscutului forum a fost schimbata cu alta noua, a urmat o perioada in care forumul functiona, existand apoi zile cand putea fi accesat, iar in altele nu.

Cel mai vechi forum din Romania pentru pasionatii receptiei prin satelit, un forum unde personal am invatat tot ce stiu despre minunata lume a satelitilor, acum temporar nu mai poate fi accesat. Sa sperăm ca pentru putin timp.

De curand Rdi-sat.com este redirectionat catre alt site. Pe site-ul destinatie al redirectionarii am gasit urmatorul anunț :

Va mai amintiti de cel mai cunoscut site dedicat receptiei TV prin satelit , de la inceputul anilor 2000 , RDI-SAT.com (inregistrat in 31-Oct-2001) ? In primii ani a fost impartit in doua sectiuni : una dedicata informatiilor dedicate receptiei TV iar alta unui forum (nr: http://www.rdi-board.com/) avand aceeasi tematica. Dupa cativa ani , forumul a trebuit sa se separe de restul siteului din unele motive , continuandu-si drumul pe un alt domeniu.

Ei bine , RDI-SAT.com revine in curand cu o tematica adaptata anului 2012 . Temporar se face o redirectionare spre acest site , insa la momentul relansarii isi va relua domeniul consacrat .


Nu avem decât sa speram ca toata munca acestei minunate comunitati a pasionatilor receptiei tv si nu numai nu se va pierde. Eu personal am scris sute de postari pe rdi-sat / rdi-board si tare mi-ar parea rau sa se piarda postarile si topicurile mele si ale miilor colegi de hobby.

Acestea fiind spuse, îi uram lui rdi-sat / rdi-board o revenire cat mai rapida pe scena din România si din intreaga lume ! 

UPDATE 2 decembrie 2021: Forumul rdi-board.com a revenit online.

UPDATE 26 iunie 2022: Din nou, forumul rdi-board.com nu mai funcționează. Este afișat mesajul "We are closed...".


82 de comentarii despre subiectul „Rdi-sat.com ( rdi-board.com ) down”:
Anonim

Felicitari pentru informatii si pentru sprijinul moral, mare pacat de rdi-sat.com ... Oare cand revine ? Mai are cineva si alte informatii despre rdi-sat ?

Unknown

Peste 1 saptamana ........speram

Anonim

Am citit pe alt forum ca e flodat... E adevarat? Poate ne raspunde un admin de la rdi-sat. Multumim. :(

Sicti

RDI Board nu va mai reveni online decat in momentul in care flood-ul va inceta. Cel care a hostat ieri forumul dupa 4 ore l-a oprit si a returnat banutii pe motiv ca ii blocheaza si celelalte situri hostate. Felicitari celui/celor care au reusit aceasta "performanta" de a distruge un forum vechi de multi multi ani

Anonim

Ce pacat.... Asteptam si alte informatii cu evolutia forumului... Thanks!

Anonim

Stati linistiti! RDI va reveni!

Anonim

inca astept......

Anonim

Si eu de abia astept sa NU si mai revina... bine lea facut... :))))

Mariusica

Anonim de mai sus de la ora 19:52 ! Nu te duci tu sa astepti in alta parte ? De exemplu la scoala sa inveti putina gramatica ? Voi nu va puteti abtine ? Ati ajuns sa denigrati RDI pe bloguri de profil ? Nu e de ajuns ca ati murdarit RDI-ul cu noroi pe unde ati apucat, ati discutat la moduri pe care altii nu le-ar fi acceptat, ati invatat tot ce stiti ( unii ) de acolo ?

Adica oamenii astia de pe blog si de la comentarii vor cu tot sufletul sa revina RDI-ul si tu anonim te bucuri de necazul altora?

Anonim

Rdi este un forum foarte explosiv. Comparativ cu politica din Ro in momentul actual...Este foarte adevarat ca multi user Rdi au invatat sistemele tehnice de instalare sat, sau receptia satelitiilor aici...Membrii externi rdi emigrati in alte tari si boarduri au adus contribuitia esentiala...

Anonim

Multumesc RDI oriunde te-ai afla, astept sa revii

Anonim

aR FI TUIMPUL SA REVINA.

Anonim

Sa inteleg ca BLANA face flood-ul?

Anonim

Ai inteles gresit. Pai de ce sa faca flood? Ce interes are de moment ce rdi e directionat catre site-ul lui ? lol

Anonim

fanta for president
daca nu e unu capabil la carma unde vrei sa mearga nava rdi?
si satelitii mai pica de pe orbita daca nu-s binne ghidati
eu votez pentru :INTOARCEREA REGELUI FANTA

Dodo

Mie unul imi lipsesc setarile lui First Zipper...sper sa revina cat mai curand! Bafta RDI!

Anonim

https://dl.dropbox.com/u/16682167/RDI%20E1%20Settings/2012/RDI%20E1%20Settings_28062012.rar

Anonim

https://dl.dropbox.com/u/16682167/05_Settings/Arhive/2012/RDI%20E2%20Settings_28062012.rar

Dodo

Multumesc "Anonim" pentru aceste ultime setari pe care nu am avut inspiratia sa le descarc la momentul postarii lor. Vreo veste noua legata de RDI are cineva?

Anonim

Can cauti pe google rdi-sat, apare asa la siteul unde a fost redirectionat:

"www.rdi-sat.com/

Acest site poate dăuna computerului dvs."

Anonim

Alouu ...adresa e rdi-board.com aia e la ala cu cartofi prajiti!

Anonim

ce treaba ai cu rdi-board ?
Numele original al forumului a fost rdi-sat si a functionat in paralel...
Se pare ca nu ai prins vremea cand forumul avea adresa rdi-sat. Noob...

Administrator HD Satelit

Astazi http://www.rdi-board.com/forum.php functioneaza... cert ca se deschide putin mai greu , dar mergeeee ! Ora 11:00 !

Ce fain !

Anonim

Cred ca sa ajuns in aceasta situatie (forum blocat rdi)si din cauza unor useri cu vechime pe forum,ce vreau sa spun, e ca ei(useri vechi)s-au crezut d-zei, cum aveai o parere opusa lor erai luat la "misto,injosit chiar si injurat" si trimis la plimbare,si uite ca s-au gasit cativa care le-au dat-o in bot.nu sunt de acord cu asta,dar tb sa spunem de ce sa ajuns aici,asta-i parerea mea.

Anonim

Da o merge el rdi-board, dar mai mult sta decat merge.... Stau si 5 minute uneori sa deschid un subiect de pe rdi-board.com. Faceti ceva, ca altfel ma lipsesc...

Anonim

Intradevar merge extrem de greu rdi, am reusit totusi sa citesc ca se lucreaza la unirea bazelor de date de la rdi-sat cu rdi-board intr-una singura sau ceva de genul...

Anonim

i have a problem to connect to rdi forum. Please help me!

Andrei

Rdi-board.com is DOWN for everyone. It is not just you. The server is not responding... :(

Anonim

Va contrazic, se mai deschide rdi cateodata, mai ales prima pagina.

Anonim

la ora asta se deschide rdi

Anonim

Da...si merge chiar bine :D

Administrator

Confirm, functioneaza super bine. Bine ai revenit RDI !

Anonim

Bine ai revenit RDI,sper ca aceasta situatie neplacuta sa nu se mai repete,dar in acelasi timp doresc ca moderatori, sa-si faca datoria si sa nu mai tolereze pe forum; injurii,cuvinte jignitoare ... etc.ps.scoate-ti rubrica Off Topic pentru ca de aici incepe dusmania intre userii.mersi.

Anonim

iar e down

Anonim

Nu e down, incearca link-ul acesta:

http://www.rdi-board.com/forum.php

Anonim

rdi-board.com a disparut... stie cineva daca mai revine?

Anonim

Puteti incerca pana atunci acest site:

http://satelit-info.com/phpBB3/index.php

detrax

Cum ai dedus asta ? RDI BOARD nu a disparut, merge din CloudFlare, am verificat acum.

Anonim

Nu functioneaza nici acuma !

detrax

Ba functioneaza, chiar acum am verificat. Dupa ce dai click, asteapta mai mult, la mine dureaza cam 10 secunde.. Da initial eroare 502, apoi se comuta automat pe backupul din Cloud Flare.

Alexyss

Error 522: Connection timed out

Anonim

Dupa Error 522: Connection timed out la mine se incarca din backup, nu complet functional, dar macar poti citi informatii postate anterior.

Anonim

Stie cineva daca mai revine?

Anonim

Da, revine, momentan RDI e atacat cu flood extrem de puternic, nu se stie de catre cine. Pana nu va inceta floodul sau pana nu se gaseste o solutie, forumul RDI a fost pus pe offline, merge doar pagina principala si cateva topicuri, ce au apucat sa fie memorate in CloudFlare.

Alexyss

Atata timp cat se zgarcesc la cativa $$$ sa aiba hostingul ferit de belele....culmea, au si ditamai advertise in prim plan unde cer $$$ pentru suportul forumului, sincer...imi e greata de cei ce se dau mari dar sunt vai de soarta lor, pffffffff

Anonim

Dupa ce a plecat vechea administratie si vechii supermoderatori care sustineau puternic financiar forumul(si nu cereau niciodata bani de la useri) noii admini amatori care fara jena cereau bani luna de luna de la vizitatori nu au mai fost capabili sa plateasca cheltuielile forumului.In timp userii s-au mai rarit,continutul s-a diluat,tot forumul era un offtopic si o balaceanca,cei 20-30 de useri care mai intrau intrau doar ca se plictiseau la munca si mai faceau un mic chat pe offtopic pana la ora 17.. Mi-e dor de adevaratul RDI cel de acum 8-9 ani cu userii de valoare de atunci nu doar mistocarii de acum. Unde era RDI pe vremuri,pomenit in jurnale la TV si unde a ajuns acum,mai bine ca s-a inchis.

Anonim

Nu e frumos ce spui. Forumul va reveni.

Anonim

Blestemele lui Kingblana.

Anonim

Nu. E doar rea vointa din partea celui sau celor care ii ataca, ce a sau au uitat probabil spiritul de intrajutorare a pasionatilor de sateliti...

Anonim

MEGA FLOOD CU UN PENTIUM 1 :))))) SI FARA HARD DISK PE DEASUPRA :)))) .BAN, BAN, BAN...

Alexyss

Domnilor! fara suparare,eu tin multe site-uri online care fiecare este pe specificul sau, si platesc lunar peste 20$/site hosting si domeniu anual 12$, dar..niciodata,niciodata nu am avut vre-o problema, nu are relevanta cine sau ce flodeeaza forumul RDI, importanta are ce SERVICII de hosting au ales, ca , daca platesc 5$/luna......atata dai, atata face, singurii vinovati sunt administratorii si atat, pana nu se vor hotara sa aleaga un plan de hosting viabil cu cerintele forumului, toate aceste discutii sunt in zadar, de EI depinde TOTUL!! numai si numai de adminii RDI, restul este doar gargara si atat!

Anonim

Vrajeala cu floodul de fapt nu au bani sa plateasca hostul.Sa vina inapoi vechea echipa ca era mai serioasa.

Anonim

Tu chiar crezi ce spui ? Un host e 5-10 euro pe luna.

HD Satelit România

RDI-BOARD a revenit online, am verificat acum.

Alexyss


Anonim
26 februarie 2015, 08:29 mai degraba nu costa nimic....http://www.cloudflare.com/plans, ei sunt hostati free din ceea ce vad eu la .cloudflare unde apare ca, hostat RDI , in fine, ideea este simpla, ori cumpara un pachet de hosting de calitate ori da forumul cui are bani sa il tina cu adevarat, altfel problemele vor aparea din nou, mai des sau mai rar in functie cat de aglumerat va fi serverul unde sunt hostati, pacat ca, sunt oameni ce cotizeaza lunar sume pentru intretinerea RDI dar...se pare ca, aceste sume sunt cheltuite cu folos....in carciumi la sfarsit de saptamana, un sfat gratuit: nu mai dati bani de pomana....nu sunt investiti cum ar trebui ci cheltuiti pe distractii, am facut un mic calcul cu sumele obtinute de RDI in ultimile 6 luni din donatiile membrilor iar rezultatul....se putea cumpara noua varianta de Vbulletin 5 care costa 250$ se putea plati un hosting de calitate pe minim 2 ani, dar....banii au fost alocati direct la sprituri si gratare, felicitari donatorilor ca-i hranesc pe adminii RDI!!.

Anonim

Inainte acum multi ani nu erau donatii si forumul mergea brici.
Cred ca o fac dinadins : opresc forumul pentru a se plange ca nu au bani si a-i face pe milosi sa doneze.
Pacat ca s-a ajuns tocmai aici.

flatron

Tu nu intelegi ca a fost atacat? Esti de la vreun forum concurent ? Ca altfel, daca ai fi unul dintre cei care iubesc acest hobby, nu ar trebui sa te bucure o problema la primul forum romanesc de acest fel si care a initiat pe multi in aceasta pasiune. Forumul RDI BOARD are acum cloud flare premium, verifica daca nu crezi si zici ca te princepi atat de bine la servere.

Anonim

Pe vremuri nu avea nici un Cloud Flare Premium Plus Extra Turbo Mega si mergea de 10 ori mai bine fara sa se milogeasca sa le dam bani luna de luna.
E vrajeala cu atacurile doar or stoarce bani. Am vazut ca e plin de reclame si bannere acum fiecare user are in stanga mesajului ditamai banerul. Noii admini vor sa se imbogateasca pe spatele vostru nu mai exista hobby si pasiune ca inainte.

flatron

Nu nicio vrajeala. Dovedeste ce spui. Asa pot sa spun si eu ca TOT ce spui tu e vrajeala. Insa nu pot dovedi, asa cum nici tu nu poti dovedi ca atacul a fost inventat. Eu zic asa: nu vrei sa intri pe RDI, cine te tine sa stai deoparte ? Nu intra si gata, dormi linistit, nu mai ai stres. Toate masurile lor mi se par normale. Stiu, e greu pentru tine sa accepti ca au revenit, dar asta e,

Anonim

anonim de mai sus
e normal ca orice site sau forum cu continut bogat sa incerce sa se autosustina prin reclame si alte modalitati publicitare
eu nu am vazut siteuri de calitate care sa nu aiba reclame pe ele
calitatea inseamna munca timp pierdut plus cheltuieli cu host si alte metode de protectie impotriva celor care nu au ce face si ataca
e normal sa incerce sa fie sustinut finaciar cumva forumul RDI
ma gandesc ca nu e vreun miliardar sau vreun donator misterior cu multi bani in spatele RDI care sa sustina cheltuielile, sunt si ei tot oameni simpli, cu joburi mai bine sau mai prost platite care au creat ceva in plus si util pentru comunitatea online a receptiei satelit si nu au posibilitati finaciare de a intretine un forum de o asa amploare pe are sa il sustina din salariile din romania
si nu te obliga nimeni sa dai dai comenzi de pe reclamele de pe RDI
dai daca vrei sa ii sustii
sau te zgarie cumva vizual cand intri pe RDI ?
si da asa e
nu mai intra pe RDI daca nu esti interesat de el
sau nu poti ?
esti prea curios ce mai e nou pe RDI ?

Alexyss

Se ieftinesc la malai si se scumpesc la tarate, ce sa-i faci, la cate donatii au nu le ajunge sa plateasca un hosting de calitate la godaddy Ultimate

Handles the most complex sites and heaviest traffic.
$7.99/month

Prefera ciurucuri de 2 lei ce sunt atacate periodic....bleachhhhhhhhhh no comment!


Error 522 Ray ID: 1c0dde8d98720a6c
Connection timed out

Lasa ca-i bine, au baieti ce platesc pentru gratarele adminilor, in fond asta conteaza, adminii sa fie fericiti, restul....

Alexyss

@Flatron...atacuri... poate doar in razboiul stelelor sau la hostinguri de 2 lei altfel nu ai sa vezi asa ceva la un hosting de calitate!

Alexyss

@Flatron, ceea ce nu sti nici tu si nici desteptii de admini de la RDI este faptul ca, tehnologia CloudFlare verifica IP-urile vizitatorilor majoritatea vizitatorilor siteurilor românești sunt, cine s-ar fi așteptat, români cu IP-uri de România. Asta înseamnă că sunt automat suspicioși și au nevoie de verificări suplimentare. Și în loc să se încarce în 1 sau 2 secunde, cum ar fi normal, are nevoie de cel puțin 20 secunde sau mai mult si nu de multe ori site-ul devine inactiv precum acum, in concluzie: când un site se încarcă greu sau nu poate fi accesat, gândiți-vă că poate un deștept și-a pus CloudFlare degeaba, de obicei acest lucru se intampla atunci cand cineva se crede buricul pamantului dar de fapt este o nulitate, mai au de invatat baietii de la RDI despre webmastering!.

Anonim

Acum cer 200 de euro pe luna la donatii.
Si cand te gandesti ca inainte cineva il tinea pe gratis din buzunarul lor,ăia hobbysti adevarati nu oportunistii astia.

flatron

Nu cere nimeni nimic pe RDI, doar este o optiune pentru cine doreste sa ajute forumul respectiv. Ma intreb retoric cati ati fi avut pasiunea satelitilor daca nu era RDI Board Forum. Cam cati ? 5-10% din cei actuali ? :) Asadar, multe dintre comentariile de mai sus sau cele care vor urma probabil mai jos nici nu isi au rostul...

Anonim

merge forumu rdi cum de la voi nu merge ??

Alexyss

Pe 2 provideri de internet diferiti UPC si RDS aceiasi problema:

Error 522 Ray ID: 1c0f0ca133441389
Connection timed out

PS!
@Flatron, nici nu exista RDI-ul cand eu aveam antena parabolica in 1989 si ca, mine sunt destui, asa ca, nu divaga aiurea, da, intradevar, comunitatea RDI a fost ceva candva, acum...nimic, cei mai multi ii gasesti pe satunivers sau alte forumuri de specialitate inclusiv cele romanesti care inca mai exista datorita celor ce sustin cu adevarat aceste site-uri si nu cer nimic de la nimeni, greseala a fost a lui @Fanta ca, a dat site-ul cui nu trebuia, restul sunt povesti de acum incolo si nu are sens sa ne intindem mai mult decat sa discutat, asta e, azi online maine offline si tot asa....

flatron

Eu nu divaghez deloc. Asa e, TU faci parte din cei 5-10% care ar fi fost pasionati de sateliti si fara RDI. Insa restul de 90-95% nu ar fi avut aceasta pasiune fara RDI. Oricum, nu cred ca sunt mai mult de 5000-10000 de pasionati de sateliti in Romania, si nu ma refer la abonati DTH, care butoneaza si ei oferta de canale a vreunui provider la care sunt abonati, ci la pasionati de domeniul TEHNICII RECEPTIEI satelit.

Alexyss

@Flatron, aici iti dau dreptate, pasionatii satelit nu pot fi pusi in aceiasi oala cu cei ce sunt abonati DTH, eu si in momentul de fata ma delectez cu parabola de 2.20 de la 30W-70E chiar daca am si cablu instalat pentru familie si un DTH, pasiunea ramane indiferent de varsta, cel putin in prezent cu o parabola buna, un LNB de calibru si un receiver VU+solo 2 faci minuni, mai ales daca, esti si conectat la o retea, oricum, eu sper sa nu se piarda spiritul acestei pasiuni ce exista din plin si pe acest blog unde admin face pe dracu-n patru sa multumeasca pe toata lumea si reuseste din plin.

Anonim

Eu nu le dau nici un ban.

Alexyss

UPS!! sau suparat adminii......

HEY THERE!

It appears that you've exceeded the maximum number of posts you can view!

Anonim

Multe forumuri au asa. Trebuie sa te loghezi in contul tau si nu mai apare asta. Si scrie acolo pe forumul RDI, dar nu ai citit pana la capat probabil:

"To unlock the forum and continue viewing messages, all you need to do is sign up for a free account. Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message."

Alexyss

Anonim, relax stiu si eu ce inseamna blocking quest si cum functioneaza acest mod, ideea este ca, va pierde trafic la greu folosind aceasta metoda, si nu toata lumea doreste sa devina "membru" OBLIGAT/FORTAT pe un site, multi dorim sa vizitam maxim 1-2 threaduri, iar pentru asta nu este obligatoriu sa imi fac cont, in cazul meu, vizitam threadul VU+ duo 2 si atat, restul fiind total neinteresant pentru mine, dar nu este nici o problema, oricum noutatile apar mai intai pe vuplus-community si satunivers unde dealtfel am si cont de membru deoarece chiar se merita sa fi membru pe aceste 2 site-uri, cat despre RDI...vor realiza dupa 10-15 zile ce inseamna sa restrictionezi si si obligi un quest sa devina membru cand vor realiza cat trafic vor pierde si nu numai!

Alexyss

Pentru cei ce doresc sa vizualizeze forumul RDI fara a, avea cont, se poate cu internet explorer 11, merge circa 6 pagini dupa care trebuie inchis si apoi redeschis si iarasi inca 6 pagini free, cu celelalte browsere modul de blocking quest functioneaza, doar cu IE 11 merge perfect.

Alexyss

Gata, sa scos pluginul ce te obliga sa te inregistrezi daca vroiai sa vezi ceva pe forum, au vazut si ei traficul scazut si sau lamurit in final.....

Anonim

Ce se intampla cu http://www.rdi-board.com/ ?

anonim

cred ca e istorie

Anonim

Am auzit ca s-a inchis din lipsă de bani pentru găzduire cu suficente resurse. Probabil se poate redeschide, daca se gaseste vreun sponsor. E pe site-ul https://www.rdi-board.com/ formular de contact, cred ca acolo poti trimite mesaj daca vrei sa sponsorizezi complet redeschiderea, prin hosting de calitate si probabil cont premium Cloudlfare pentru protecție si optimizare.

Anonim

on line again,go on!

Anonim

forumul sa inchis

Anonim

La aproape fix 10 ani de când RDI s-a închis prima data, s-a închis din nou. :((((

Anonim

deh...iptv-ul,bata-l vina...!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile