joi, 29 noiembrie 2012

Citate despre televiziune

Am colectionat de-a lungul timpului mai multe citate despre televiziune, iar dintre cele mai interesante va prezint cateva.

Lăsând la o parte faptul ca televiziunea este unicul somnifer care se administrează prin ochi, unii socilogi au observat ca sunt două feluri de televiziuni: televiziunea inteligentă ( care face cetăţenii greu de guvernat ) şi televiziunea imbecilă ( care face cetăţenii uşor de guvernat ). Asadar, sa vedem ce mai gandesc si altii.


Televizoarele să stea pe măsuţe joase. Să nu cumva să depăşească nivelul televiziunii.

Un fapt amuzant legat de televiziune este că odată ce ai început să lucrezi în ea, nu mai ai timp să te uiţi la televizor.

Televiziunea este o invenţie care îţi dă posibilitatea să fii distrat de oameni pe care nu i-ai primi în casa ta.

Găsesc televiziunea foarte educativă. De fiecare dată când cineva porneşte televizorul, mă duc în camera cealaltă şi citesc o carte.

Televizorul este un dispozitiv ce permite oamenilor care nu au nimic de făcut să privească oameni care nu pot face nimic pentru privitori.

Consumatorul trebuie să fie speriat, în general, şi să ne privească pe noi, televiziunea, ca pe o salvare. Noi suntem autoritatea, noi avem informaţia şi noi îi putem oferi telespectatorului sentimentul de siguranţă.

Pe vremuri, pentru a subjuga poporul, cei puternici foloseau forţa, legile şi religia; acum, ei au pe lângă asta fotbalul şi televiziunea.

Cred ca parintii se simt jigniti de televiziune numai pentru faptul ca pentru ei televiziunea este un babysitter si unicul educator al copiilor lor.

Nu exista nimic mai dezgustator decat sa stai si sa-i asculti pe actori sau vedete vorbind in emisiunile TV despre viata lor privata.

Televiziunea e ca un prajitor de paine, apesi pe un buton si acelasi lucru iese de fiecare data din el.

Tatal meu a urat radioul si abia astepta sa se inventeze televiziunea ca sa poata s-o urasca si pe ea.

Stirile TV sunt ca fulgerele fac zgomot puternic, lumineaza tot in jurul lor, lasand restul in intuneric si apoi dispar brusc.

Televiziunea este prima cultura cu adevarat democrata prima cultura disponibila pentru toata lumea si in totalitate guvernata de ceea ce isi doresc oamenii. Lucrul infiorator se refera la ceea ce doresc oamenii.

Televiziunea a demonstrat ca oamenii s-ar uita la orice altceva decat sa se uite unii la altii.

Televiziunea reprezinta un mediu nou, i se spune mediu pentru ca nimic nu e bine facut.

Este greu sa realizezi un documentar care sa fie bine facut si profesional, cand la fiecare 12 minute este intrerupt de 12 iepuri care canta si danseaza intr-o reclama la hartie igienica.


Niciun comentariu despre subiectul „Citate despre televiziune”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile