joi, 13 decembrie 2012

Sunt mulțumiț telespectaatorii de serviciile operatorilor de televiziune prin cablu sau satelit ?

Deseori citesc pe internet nemultumiri ale românilor privind serviciile operatorilor de televiziune prin cablu sau satelit. Ieri am citit un studiu privind gradul de multumire al englezilor privind acelasi domeniu. Se pare ca englezii sunt mulțumiți in general de serviciile operatorilor de televiziune prin cablu.

In urma unui sondaj s-a constatat ca furnizorii din Marea Britanie de telefonie fixă​​, servicii de internet de bandă largă sau mobil și cei de televiziune cu plată oferă o experiență plăcută pentru clienți, 62%-69% din acesti clienti declarând ca sunt foarte multumiti de furnizorul lor. Satisfacția clienților rămâne la cel mai scăzut nivel în sectorul serviciilor de internet de bandă largă ( 62% ) si cea mai mare multumire este in sectorul televiziunii cu plată ( 69%). Sectorul de televiziune pay-TV a avut de asemenea un procent mai mic de plângeri decât alte sectoare, deși au existat unele variații la nivelul de plângeri. Nu a existat semnificativ de la an la an modificari ale nivelului de plângeri pentru Sky sau Virgin de exemplu, deci calitatea serviciului este constantă.

Oricum, televiziune englezeasca este una dinte cele mai calitative din intreaga lume, asa ca ar trebui sa fie luata exemplu si de televiziunile din Romania. De asemenea, seriozitatea englezeasca in domeniul serviciilor operatorilor de televiziune prin cablu si satelit, axate de informarea corecta si continua, dar si pe respectul total față de client ar trebui sa fie un exemplu demn de urmat pentru absolut toti operatorii din Romania.

Ma intreb, daca indeplinind toate aceste conditii, englezii au obtinut un grad de multumire de doar 69%, care este gradul de multumire in Romania privind serviciile operatoriilor de televiziune prin cablu sau satelit?


21 de comentarii despre subiectul „Sunt mulțumiț telespectaatorii de serviciile operatorilor de televiziune prin cablu sau satelit ?”:
Anonim

foartee nemultumit ca diversi operatori scot canale pentru care eu am incheiat contract si acum tocmai programele pentru care m-am abonat nu mai sunt la ei, dar culmea ca abonamentul in platesc in continuare la acelasi pret.

Cosmin07

ce sky?suntem la ani lumina...sa nu ai decat un dth care are pachet hd si ala fara canale romanesti autentice nu traduse.....despre ce vorbim.

Anonim

Pai se refera chestionarul la Romania exclusiv, sa vedem asa cum e gradul de multumire in Romania in aceasta privinta.

Anonim

Eu sunt aproape multumit.

Anonim

Ha ha se pare ca la noi e invers, vreo 69% sunt nemultumiti. :)))

Anonim

asa e romanul ,e multumit cu ce ii dai?

Cristi

Pai poate nu are de unde alege. Mai avem, vorba comentatorului de mai de sus, pana a ajunge la nivelul DTH-urilor din strainatate (D+ Spania, Sky Premiere etc ).

Alex

38 % dintre cei care au votat până acum sunt extrem de dazamăgiși de operatorul lor de televiziune actual si vor sa plece de la acesti operatori. Asta ar trebui sa dea de gandit !

claudyu

cele mai bune servici sunt de la Focus Sat

Anonim

Bine spus claudyu ,pentru un tv este excelent ,semnal foarte bun ,programe tv bune si STB-ul e bun.Deci ai toate programele tv la tine in casa. CATV-ul a sost o inventie a romanilor ,acum e sub orice critica unde nu exista fibra .

DTH Fan

Situatia la chestionar pana acum:

Sunteți mulțumiți de serviciile operatorilor de televiziune prin cablu sau satelit ?
Sunt servicii foarte bune. 13% (12)
Sunt servicii acceptabile. 28% (26)
Sunt nemulțumit. 24% (23)
Extrem de dezamăgit(ă), voi schimba operatorul de servicii prin cablu sau satelit. 35% (33)
Voturi totales: 94

Majoritatea sunt nemultumiti !

Focus Sat Romania

Ne place pentru ca la comentarii se scrie de bine si despre noi:)

Anonim

iar a iesit un angajat focus sane tromboneasca bai claudiu focus e in moarte clinica cautati din timp alt seviciu sau ai lucrat la boom si akta si esti obisnuit cu plecarile

Focus Sat Romania

Anonim permitemi sa te contra-zic Focus Sat nu e "în moarte clinica", cum spui tu....

Anonim

vreau dovezi nu vorbe

Romanian Dreambox Info

Dovada este simpla: Focussat emite,Focussat are cereri noi de clienti in fiecare zi,mai mult decat ceea ce este evident nu se poate.

Anonim

IN ACEST AN AU INTRODUS IN GRILA SD UN CANAL TV SUD EST ,DE RASUL CURCILOR SI MAI VORBITI DE FOCUS ,SA FIM SERIOSI

Anonim

focus sat emite desigur ca doar nu moare brusc,se mai chinuie nitel ,impreuna cu noi

Anonim

Sa dea odara drumul la doua receptoare ,daca nu fa fi greu ,cit de curind va aparea si DVB-T ,atunci sa vezi

Focus Sat Romania

TV Sud Est este FTA pe satelit. În 1 mai 2013 a fost introdus si Travel Channel HD si vor mai urma si alte canale...

Focus Sat Romania

Noi vom continua cu servicile Focus Sat mult timp. Vom creste grila de canale TV si vom mai avea si servicii noi pentru clientii Focus Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile