marți, 18 decembrie 2012

Televiziunea care transmite în direct sfârșitul lumii

Associated Press face pregatiri pentru a transmite Sfarsitul Lumii în direct din Chichén Itzá, un imens sit arheologic din perioada precolumbiana.

Acesta este un sit apartinand civilizatiei Maya şi este situat in zona nordică cantrala a Peninsulei Yukatan.

In respectiva regiune locuisera in trecut triburile cărora li s-a atribuit previziunea ca sfârşitul lumii va avea loc in ziua de 21 decembrie 2012 ( de fapt, corelând fusul orar, 21 decembrie 2012, ora 08:00 AM - 22 decembrie 2012, ora 08:00 AM ).

Probabil cea mai mare agentie de presă din America de Nord, Associated Press a transportat antene de satelit in situl din nordul Mexicului.

Televiziunea online va difuza în direct pe site-ul său de internet tot ceea ce se poate întâmpla apocaliptic pentru umanitate, chiar de pe tărâmul mayaşilor.

Pe 21 decembrie 2012, potrivit calendarului mayaș, se termină un ciclu în evoluţia omenirii, ciclu care a durat 26.000 de ani şi se incepe perioada de tranziţie spre o nouă stare energetică a lumii.

Din 2012, omenirea ar începe să se pregătească pentru trecerea într-o nouă eră de dezvoltare, etapă ce va continua până în 2053.

Deci unii cred ca aproape  nimeni nu va observa ca se va sfarsi lumea in modul energetic pe care il cunoastem ( sau credem ca il cunoastem ) si se va trece la un nou mod energetic si spiritual, fara ca majoritatea oamenilor sa sesizeze aceste schimbari.

Mulţi insa cred ca este un sfarsit al lumii in sensul simplu al cuvantului, adică o adevărată catastrofă la nivel planetar.

De asemenea, si Pro Tv afiseaza pe site-ul propriu imagini live de la festivitatile organizate de 21 decembrie 2012. Pentru a vizona live, dati click AICI.

Ceremoniile au loc la Tikal, fost centru al civilizatiei mayase, folosit si ca decor in ''Razboiul Stelelor''. Ritualurile vor fi si in Mexic.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea care transmite în direct sfârșitul lumii”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile