marți, 5 martie 2013

AXN Spin la Focus Sat ?

Nou canal AXN Spin se pare că deja este solicitat de către telespectatorii români.


După ce a fost lansat acum câteva zile la Romtelecom, un coleg de hobby ne-a anuntat ca se discută preluarea AXN Spin si de catre Focus Sat.

Daca va fi luată decizia, lansarea AXN Spin la Focus Sat va avea loc probabil până la sfarsitul lunii martie 2013 si va fi inclus in pachetul Familia.

Focus Sat oferă servicii de televiziune digitală prin satelit (DTH) pe tot teritoriul României.

Parte a grupului UPC România, Focus Sat reprezintă o alternativă la televiziunea prin cablu, pentru zonele în care aceasta nu este disponibilă. Focus Sat a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004 și a fost primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România.

Să speram ca si aceasta stire va fi concretizată si nu va rămâne la stadiul de zvon.

De asemenea, ar mai urma ca si Digi Tv să adauge AXN Spin in grilă si lansarea prin satelit a acestui program ar fi aproape completă pentru România.


3 comentarii despre subiectul „AXN Spin la Focus Sat ?”:
Anonim

voi nu sunteti in stare sa titrati filmbox bai focusistlor

detrax

Anonim, cu cine vorbesti ? Vezi ca aici e HDSatelit, adica un site despre noutati din televiziune si receptia televiziunii din intreaga lume, nu doar de pentru Focus Sat sau nu stiu care alt operator din Romania. Pentru plangeri despre un operator adreseaza-te operatorului respectiv. Siteul asta se numeste HD Satelit, nu Focus Sat sau Digi Tv sau Dolce Tv. Nu stii unde sa citesti adresa siteului ? Asa ca manifestă ale tale porniri rurale in alta parte.

Anonim

spinul asta lipsea la focus sat casafie ceva cu mot intreaga grila sd

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile