joi, 7 martie 2013

DDTV si GIGA TV, scoase de pe Digi TV satelit ?

Am dat rescanare la satelitul Thor 0,8 Vest si nu mai gasesc unde sunt transmise televiziunile DDTV si GIGA TV de catre DTH-ul Digi Tv al RCS-RDS ( poate ca sunt scose mai demult, eu astazi am observat ).

Oare vor fi mutate pe alte frecvente, sunt doar mici modificari tehnice sau eliminarea este definitivă?

Astept confirmari sau infirmari de la cititori, mai ales ca se pare ca exista multe modificari ale frecventelor unde sunt transmise diverse televiziuni la RCS-RDS ( multe programe croate sau sarbesti sunt acum necodate ), deci e posibil sa fie doar simple rearanjări de canale.


4 comentarii despre subiectul „DDTV si GIGA TV, scoase de pe Digi TV satelit ?”:
Anonim

Confirm, nu mai merg.

claudyu

programele croate si sarbesti nu mai sunt FTA

Anonim

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anuntat ca nu mai are rabdare sa astepte deznodamantul procesului pe care il are cu CNA pentru a putea sa emita din nou si ca isi va muta televiziunea in Rusia. "OTV o sa fie un fel de Europa Libera", sustine Diaconescu.

Intr-un interviu acordat ziarului Ring, Dan Diaconescu a spus ca are de gand sa emita cu OTV din Rusia, de unde va actiona in stilul "partizanilor".

"O sa apucam pe alt drum, cautam alte solutii de tip partizan. Asa cum ei luptau in munti pana la ultima picatura de sange, asa vom face si noi. Ne gandim foarte serios sa emitem din Rusia. Am facut demersurile necesare si saptamana viitoare vrem sa facem acest lucru. E mai usor acolo. In multe tari europene nici nu exista CNA", a declarat Diaconescu.

Realizatorul TV a mai sustinut ca i s-a interzis chiar si sa emita pe Internet.

"Am intrerupt si emisia pe online din cauza CNA. S-au gandit cei de acolo ca n-ar fi rau sa ne interzica sa emitem si pe Internet. Nu am avut oferte de la alte televiziuni, dar nici nu o sa accept. Vreau sa am din nou televiziunea mea. Eu muncesc ca un patron de croitorie care are atelierul lui, dar care munceste si el ceva in fiecare zi", a mai spus Dan Diaconescu.

El are de gand chiar si sa se retraga din politica. Dar, numai daca va pierde alegerile prezidentiale din 2014.

"Daca o sa pierdem alegerile pentru presedintie ma gandesc serios sa ma retrag din viata politica, nu si din televiziune. O sa emit cu OTV din strainatate, Spania, Italia unde sunt multi romani. O sa-mi cumpar o insula a mea, infig drapelul si o sa ne facem tara noastra acolo", a promis Dan Diaconescu. De pe http://www.ziare.com/dan-diaconescu/otv/dan-diaconescu-vrea-sa-mute-otv-in-rusia-va-fi-un-fel-de-europa-libera-1223101

claudyu

Dan Diaconescu: OTV ar putea emite din Rusia :)) ( de pe luna )

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile