marți, 9 aprilie 2013

După lansarea la Romtelecom, televiziunea Shorts TV HD va fi inclusă în grilele mai multor operatori

Chello Central Europe a anuntat un parteneriat cu Shorts Internațional pentru a extinde și mai mult distribuția televiziunii Shorts TV in Europa Centrală și de Est.

Chello Central Europe va distribui versiunea HD a televiziunii ShortsTV în România, Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria și Balcani.

Tranzactia urmeaza lansarii ShortsTV în România în luna martie a acestui an.

"Chello Central Europe este un partener valoros, cu o strategie fantastică pe piata locala", a declarat Carter Pilcher, CEO al ShortsTV.

"Am primit un feedback extrem de pozitiv, după lansarea noastră în regiune impreuna cu Romtelecom Romania și este clar pentru noi că platformele digitale moderne sunt în căutare de conținut de calitate. Suntem foarte incantati sa beneficiem de experiența Chello Central Europe în regiune."


5 comentarii despre subiectul „După lansarea la Romtelecom, televiziunea Shorts TV HD va fi inclusă în grilele mai multor operatori”:
Anonim

il vrem pe digi satelit cit mai repede ! dar ca de obiciei cei de la digi dorm in picioare dar na e criza si la ei ca sa -i faci :)

Anonim

un canal de doi bani!toate ciurucurile vin pe piata romaneasca de televiziune!de ce nu vine de exemplu showtime tv?

ADRIAN C

Eu il am pe DOLCE dar nu este grozav sa stiti.

Anonim

haideti odata cu PLANETA HD LA RDS

Anonim

A iesit Shorts Tv HD de la Telekom. Ei l-au lansat, ei sunt ultimii care l-au scos din grila in versiune HD. Nu mai il are niciun operator mare in Romania in grila in HD, incepand de azi. Am mai ramas la Telekom in SD si la Nextgen, tot in SD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile