miercuri, 17 aprilie 2013

Peste 75 milioane de abonați tv prin protocol IP

Televiziunea prin protocol IP continuă să câștige cotă de piață, depăsind un număr de 75 milioane de abonati la nivel mondial.

China, Franța și SUA reprezinta 58% din baza de utilizatori tv prin protocol IP la nivel mondial.

Ultimele statistici arată o creștere semnificativă a internetului de bandă largă, in special prin fibră optică, aceasta jucând un rol-cheie in creștere anuală medie de 8,6% a tv prin protocol IP.

De asemenea, 50 de milioane de noi utilizatori din întreaga lume s-au abonat la internet de banda largă în numai anul trecut, aducând totalul de abonati la nivel mondial la un număr de aproape 644 milioane.

Acestea sunt cifre promitatoare, deoarece evidențiază puterea continuă a pieței de internet de bandă largă.

Suntem martorii unei schimbări în tehnologie, iar obiceiurile de consum evoluează și cererea de lățime de bandă tot mai mare.

Beneficiind de toate aceste noi implementări tehnologice, peste 75 de milioane de utilizatori de internet sunt acum abonati la tv prin protocol IP.

În timp ce China, Franța și Statele Unite continuă să dețină primele trei locuri în tv prin protocol IP, se observă o creștere procentuală puternică pe piețele emergente din Coreea (32%), Rusia (86%) și Olanda (45%).


Niciun comentariu despre subiectul „Peste 75 milioane de abonați tv prin protocol IP”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile