marți, 16 aprilie 2013

Readon TV Movie Radio Player - televiziune și radio online

Televiziunea online nu mai este o noutate, mai ales ca deja conexiunile la Internet evoluează și oferă vitezele necesare pentru ca utilizatorii să ruleze fluxuri audio-video de web.

Readon TV Movie Radio Player este o aplicatie cu care poti viziona diverse tleviziuni online, la fel cum este TVUPlayer, SopCast, Online TV Player sau TvAnts.

Playerul listează canalele TV disponibile în panoul din dreapta. Puteți trece cu ușurință de la modul de radio sau la categoria de transmisii de sport în direct, precum și la functia de căutare a unor canale specifice. În plus, Readon TV Player oferă meniuri si filtre rapide pentru țară sau gen.

În timp ce navigați pe canale TV și posturi de radio, aplicația vă poate cere să instalați plugin-uri, pentru a putea rula fluxul selectat pentru tine. Dacă alegeți să faceți acest lucru, playerul descarcă și instalează automat plugin-ul specific și va va cere să il reporniti. Aceasta este o caracteristică utila, deoarece nu cere utilizatorilor să caute pe internet singuri diverse plugin-uri necesare.

Readon TV Movie Radio Player are si functie de inregistrare. Puteți configura de asemenea ordinea coloanelor din lista de TV / radio și alege presetarea care se potriveste stilului dvs.

Software-ul are o gamă largă de canale de televiziune, streamuri ale hobby-stilor și posturi de radio din întreaga lume, de fapt o lista updatata zilnic cu linkuri către alte playere sau diverse pagini ( de exemplu Livestream ) care se deschid in acest soft. Se gasesc si camere web live in respectiva lista.

Software-ul este oferit gratuit si verificat de Softpedia.com si alte website-uri.

Download de AICI.

Dupa download, il dezarhivati si instalati.


Niciun comentariu despre subiectul „Readon TV Movie Radio Player - televiziune și radio online”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile