marți, 9 aprilie 2013

Televiziunea FilmBox Arthouse va fi lansată de SPI International

SPI International va lansa în vara anului 2013 televiziunea FilmBox Arthouse ( de fapt un nou canal cu filme ) pe mai multe platforme DTH din Europa și Statele Unite, fiind foarte posibil să fie preluat și în România de anumiti operatori DTH, cablu sau tv prin protocol IP.

Va fi disponibil si pe platforme mobile, televizoare Smart TV, in sistem VOD.

FilmBox Arthouse va fi primul canal de filme la nivel mondial care va promova autori și filme independente din intreaga lume.

Compania a lansat și a distribuit televiziuni ca FightBox HD, FashionBox HD, DocuBox HD, Erox HD, Eroxxx HD etc.

SPI international detine si canale localizate in anumite zone georgafice. Dintre acestea cu siguranta cunoasteti televiziuni ca FilmBoX HD si Film Box Family, care sunt distribuite subtitrat si in Romania.

FilmBox Arthouse va difuza filme independente si de artă, pe care intentioneaza sa le facă disponibile pe scară largă pentru publicul interesant.

SPI International dezvolta deja o aplicație multi-screen, pentru a face canal disponibil pe dispozitivele conectate la Internet.

FilmBox Arthouse va fi conectat la withoutabox.com, o platformă globală care este utilizată de către festivaluri de film din întreaga lume pentru a pune in legatura regizori independenti de film si pentru a facilita transmiterea creatiilor acestora. Productiile prezentate la aceste festivaluri de film independent vor fi unele dintre cele mai importante segmente din oferta de programe ale noului canal.

SPI International va crea de asemenea si Filmbox Movie Award, un concurs anual al cărui câștigător va primi un premiu de 50.000 de dolari pentru a sprijini proiectul urmatorului sau film. Toate filmele eligibile pentru Filmbox Movie Award vor fi difuzat pe canalul Arthouse Filmbox.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea FilmBox Arthouse va fi lansată de SPI International”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile