joi, 4 aprilie 2013

Travel Channel HD România va fi lansat în curând

Varianta HD a binecunoscutului canal de televiziune Travel Channel va fi lansată în curând cu subtitrare în limba română.

Probabil Travel Channel va fi preluat de cel puțin unul dintre operatorii români de cablu și / sau satelit ( DTH ).

Pe ce ne bazăm aceste supozitii ?

Pe pozitia orbitala 23,5 grade est ( Astra 1D, 3B ), pe frecventa 12110, Polarizare Orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 este transmis Travel Channel HD cu subtitrare in limba română. Providerul este unul slovac Skylink, dar nu aceasta e important. Important e ca a fost adăugata subtitrarea in limba română la Travel Channel HD si cu sigurantă nu a fost adaugată pentru telespectatorii din Slovacia.

Din pacate nu va putem oferi o imagine cu subtitrarea afisata, intrucat programul este codat, dar va putem prezenta dovada existentei subtitrarii in limba română.

Asadar, asteptam cu mare interes lansarea televiziunii Travel Channel HD in limba română, probabil pentru inceput fiind preluată de catre Focus Sat sau Dolce Tv prin satelit sau de diversi operatori de televiziune digitala prin cablu.


14 comentarii despre subiectul „Travel Channel HD România va fi lansat în curând”:
Anonim

Super stire ! Cred ca il vor prelua pe Travel HD si in Romania!!!

Sat

Il baga la UPC.

Anonim

va fi la RDS sigur!

Anonim

Va fi ''sigur'' la RCS. Tot asa cum ''va fi'' si Discovery! N-au niciun interes sa bage canale care le fac concurenta.

Anonim

Apreciez blogul tau dar uneori informatiile prezentate sunt eronate... Skylink este un provider slovac si nu rusesc. Tie iti apare EPG cu caractere chirilice pentru ca pe acelasi satelit e transmisa si versiunea pentru bulgaria a providerului Satellite BG.
De asemenea, referitor articolul despre Nagravision... niciodata Focus Sat nu a folosit si nici nu foloseste aceasta norma de codare. Anumite programe sunt transmite simulcript cu Digi, UPC Cehia sau Ungaria, si astfel poate aparea si norma aceasta de codare. Dar Focus Sat are doar cartele Conax...

Administrator

Multumim pentru precizari, oricand sunt binevenite. Vom face corectiile necesare.

Tocmai acesta este rolul functie de comentarii, sa corectam unele greseli care apar.

clau

e prima data cand vad si eu un comentariu util si respectuos si un raspuns de la admin pe masura.bravos la amandoi !

Anonim

Il baga la focus asa e ?? sau doar se banuieste ca mia zis un priten ca il baga la UPC in Ungaria si de aia ma gandeam ca il baga si la noi !!!

Mitros

dada il baga da nu acu :-) poate prin mai iunie si in romania ca la ungari il baga da deabia de la 1 mai de ziua muncii :-) si ce daca apare ca are subtitrare travel hd in romana inseamna ca si are?

Anonim

Da are deja au aparut imagini pe forumuri cu subtitrarea in romaneste.

Cosmin07

confirm si eu ca merge subtitrarea la el :D

Anonim

Nu stiu ce nu inteleg unii. Stirea asta a adus in atentie o chestie importanta. Acest Travel HD are DEJA subtitrare in limba romana, deci cum ar veni oamenii v-au spus ca DEJA A FOST LANSAT Travel Channel HD Romania, doar ca nu oficial. Exista pe satelit si e deja transmis subtitrat, cat de greu poate sa fie de inteles? Nu se vede optiunea subtitrarii si in poza ? Plus ca au mai confirmat si alti comentatori si confirm si eu ca stirea e adevarata: deja exista pe satelit Travel Channel HD in limba romana. De cand o fi nu stiu, dar uite ca e.

Anonim

A fost deja introdus la UPC pe digital...

Anonim

a fost introdus la upc acum îl asteptam pe focus sat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile