vineri, 3 mai 2013

Jennifer Lopez este partener al televiziunii NUVOtv

Compania NUVOtv are ca partener pe Jennifer Lopez din anul 2012.

Jennifer Lopez va urca pe scena la prezentarea NUVOtv de la Edison Ballroom din New York, în seara zilei de miercuri, 15 mai.

Lopez și directorii NUVOtv vor dezvălui noile programe ale rețelei și vor împărtăși viziunea și planul de a transforma NUVOtv în principala televiziune de divertisment pentru telespectatorii cu vârsta de 18-49 de ani din lumea latină modernă.

NUVOtv este disponibil la nivel national pe DISH, probabil cel mai important operator de pe piața SUA (Los Angeles, New York, Miami, Chicago și San Francisco / Bay Area, printre altele), precum și prin alte retele de distributie a televiziunii hispanice prin cablu.

Dintre partenerii importanti de distributie a televiziunii NUVOtv amintim AT&T U-verse, Comcast, Cox, DISH, Time Warner Cable si Verizon FiOS.

nuvoTV (fosta Sí TV) este o rețea americană de televiziune prin cablu cu sediul in Glendale, California. Originile rețelei datează din 1997, atunci când antreprenorii americani Jeff Valdez și Bruce Barshop au infiintat Sí TV, ca și companie care sa dezvolte, să producă si să distribuie conținut original în limba engleză.

Producția lor Brothers García, difuzata pe Nickelodeon, a făcut istoria in televiziune ca primul sitcom in limba engleza, cu o distributie, echipa de creatie, scenaristi, regizori si producatori de origine latino.

nuvoTV a fost lansat ca o rețea de televiziune prin cablu în februarie 2004.

A devenit primul canal de cablu pentru comunitatea latino, cu programe exclusiv în limba engleză.

În 2012, nuvoTV intrat într-un parteneriat vedeta Jennifer Lopez. Ea va lucra pe partea creativă a rețelei, marketing și va realiza programe cu compania sa de producție, Nuyorican Productions, dar va apare periodic si in diverse emisiuni de la nuvoTV.


Niciun comentariu despre subiectul „Jennifer Lopez este partener al televiziunii NUVOtv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile