miercuri, 29 mai 2013

Lansare Euronews Ungaria

Euronews va lansa serviciul de stiri 24/7 in limba maghiară, incepand cu 30 mai 2013.

Acesta va fi disponibil imediat prin marile rețele de televiziune europene și maghiare, precum și prin aplicatia live Euronews, dar si pe YouTube, prin intermediul canalului oficial Euronews in limba maghiară.

Serviciul lingvistic maghiar va fi cel de-al 13-lea operat de către Euronews, urmând după serviciu grec, lansat în decembrie 2012.

Euronews Ungaria difuza de la sediul din Lyon continutul localizat.

Filiala din Ungaria ( deținută în întregime de Euronews Hungary Kft, cu sediul la Budapesta ) va avea în scurt timp si o echipa editorială maghiară.

Comentând cu privire la lansare, Michael Peters, CEO al Euronews, a declarat:

"Suntem în pragul unei noi etape, interesante pentru Euronews. Lansarea unui nou canal este intotdeauna un eveniment unic, indiferent că este privit dintr-o perspectivă internă, editorială sau comercială. Consolidarea cu o noua echipa editoriala a rețelei Euronews oferă televiziunii noastre un avantaj competitiv, care va stimula succesul său, mai ales aici, în Europa Centrală. Suntem foarte fericiți să oferim publicului maghiar o fereastră excepțională de știri internaționale, precum și experiența noastră în domeniul informării europene. Am recrutat mai mult de 30 de profesioniști mass-media pentru a forma o echipă care va avea sediul în Lyon, Bruxelles si Budapesta, sub conducerea lui Attila Kert, un jurnalist foarte experimentat. Noua echipă și expriența lor în jurnalistică ne va permite de asemenea să imbunatatim știrile primite din Ungaria și să le difuzăm în toată Europa, dar și în restul lumii ".


Un comentariu despre subiectul „Lansare Euronews Ungaria”:
Anonim

Tot timpul au fost ungurii astia iinaintea noastra. Imi amintesc ca noi aveam vreo 2 ore de emisie pe zi, din care 1 ora jumate il aplaudau pe tovarasul dupa care se si incheia emisia. Mutam repede antena pe ungurii si vedeam filme politiste si serialul cu linda caratista. Nu conta ca nu intelegeam limba, nici nu era asta ideea, important era ca vedeam ceva,. Ceva ce aveam sa vad peste cativa anisori la televiziunea noastra

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile