sâmbătă, 4 mai 2013

MTV Networks trece la Viaccess 5.0

Rețeaua MTV Networks va renunta la utilizarea pentru canalelor sale a sistemului de codare Cryptoworks, pe sateliții Thor 6 și Eutelsat Hot Bird, in prima fază pentru televiziunile MTV și VH1.

Operatorii de cablu, satelit și tv prin protocol IP vor folosi in continuarea sistemul propriu de criptare a (re)distribuției, dar canalele originale MTV Networks vor fi codate în Viaccess 5.0, insa probabil fara sa afecteze alte DTH-uri care le preiau in simulcrypt.

Rețeaua MTV va renunța la sistemul de codare Cryptoworks din cauza incetării oferirii suportului pentru respectivul sistem de codare de catre compania Irdeto ( proprietarii actuali ai sistemului de criptare), incepand cu 1 ianuarie 2013.

MTV Networks are CAID 0D00 în Cryptoworks.

Pachetul de canale MTV de pe Thor 6 la 0,8 grade vest este difuzat pe frecventa 12.226 GHz , polarizare verticala , SR 27500 , FEC 5/6. Pe această frecvență sunt transmise canalele MTV Dance, MTV Europa, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Ungaria, VH1, VH1 Classic, Viva Ungaria, Comedy Central Ungaria și Comedy Central Extra.

MTV Networks difuzeaza canale si pe Eutelsat Hot Bird, la 13 grade est, pe frecventa 11.075 GHz , polarizare verticală , SR 27500 , FEC 3/4 , unde sunt emise televiziunile MTV Polska, Nickelodeon, VH1, MTV Live HD, Viacom Blink!, VIVA Polska, Comedy Central Family și Comedy Central Polska, dar si pe frecventa 11.471 GHz , polarizare verticală , SR 27500 , FEC 5/6, unde sunt transmise canalele Nick Jr. și Nickelodeon HD.

MTV Networks va continuă să folosească o perioada mai indelungata sistemul de codificare Cryptoworks pe satelitul Astra de la 19,2 grade est, pe frecvențele 11739 si 11973 GHz , polarizare verticală, SR 27500 , FEC 3/4 , DVB-S/QPSK.


9 comentarii despre subiectul „MTV Networks trece la Viaccess 5.0”:
Anonim

pai si la focussat nu o sa mai transmita ?

Anonim

cand trece MTV Networks la Viaccess 5.0 ?

Anonim

MTV Dance, MTV Europa, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Ungaria, VH1 Classic sunt transmise la FOCUSSAT,daca trece la Viaccess 5.0 mai poate sa le transmita ?

Daniel Vlad

Pai pana acum, cand codarea de baza era Cryptoworks la MTV, la Focus cum mergea, care nu are codare Cryptoworks? Canalele alea mai au si alte codari, de exemplu cea folosita de Focus Sat. Aia nu se schimba.

Asa si cu trecerea la Viaccess 5.0.

Nu afecteaza Focus Sat, ci poate doar alte DTH-uri care folosesc Cryptoworks.

Anonim

focussat preia canalele respective si le codeaza in conax,se renunta la sistemul de codare Cryptoworks- pentru Viaccess 5.0 un sistem mult mai sigur

Anonim

ASTIA DE LA FOCUS SAT VOR SA INVAT IN MOD OBLIGATORIU UNGURESTE ASA INCETISOR SE DISPA NATIA ROMANA O MERITAM

Anonim

Se pare ca deja nu mai cunoști limba română. Sau ai știut-o vreodata?

Și de ce țipi la noi cu majuscule?

Și ce legătură are comentariul tău cu subiectul articolului, unde se discută de MTV Networks ?

Anonim

are dreptate ,care e limba oficiala la astia de la focus sat nu sunt capabili sa titreze film box sau nu e nevoie bai asta cu mtv ai vazut grila de la dolce alta tara nu?

Pintea

Aici se discuta de MTV, nu stii sa citesti titlul topicului ? Mergi si discuta despre Focussat unde se discuta de Focus sat, asta e OFFTOPIC ce faci tu si cel cu majuscule. Pe mine nu mai intereseaza de Focus Sat, am intrat aici sa citesc articolul despre MTV si noutati despre MTV, nu ma intereseaza nici un comentariu legat de Focussat. Daca vroiam sa citesc despre Focussat, citeam un topic despre Focussat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile