marți, 7 mai 2013

Televiziunea E! HD România

Pe satelitul Eutelsat 9A de la poziția orbitală 9.0°Est există televiziunea E! HD.

Aceasta are inclusă si optiunea pentru subtitrare in limba română.

Nu stim daca intradevar subtitrarea în româneste există efectiv si este prezenta 24/7, dar este foarte posibil.

Ce nu intelegem e de ce o astfel de televiziune in format HD si subtitrata in limba romana ( in caz ca subtitrarea exista in realitate si pe aceasta varianta HD) nu se regaseste in grilele unor mari operatori de cablu sau satelit din Romania. Probabil exista unii operatori mai mici care o preiau. Daca stiti in ofertele caror operatori care ofera servicii de televiziune in Romania se regaseste televiziunea E! ( ma refer strict la aceasta varianta HD ) cu subtitrare in limba romana, îi puteti mentiona la comentarii ( inclusiv localitatea ).

E! este o televiziune americana difuzata prin cablu si satelit, deținută de NBCUniversal. Ofera emisiuni, filme artistice, stiri din lumea televiziunii si cinemtografiei și, ocazional, seriale speciale care nu au legătură cu industria de divertisment.

E! are o audiență de 88 de milioane de telespectatori prin cablu și satelit în SUA și 600 de milioane de telespectatori la nivel internațional.

Din programele difuzate de televiziunea E! HD amintim productii si emisiuni cum ar fi Khloe and Lamar, E! News, Kourtney and Kim Take Miami, Keeping Up with the Kardashians, Married to Jonas, Chasing The Saturdays, Fashion Police, Chelsea Lately, After lately, Mrs. Eastwood and Company, Girls of the Playboy Mansion, Dr 90210, Dirty Soap, 30 Most Outrageous Celebrity Feuds, Extreme Close-Up, Style Star si altele.

Datele de receptie prin satelit sunt urmatoarele ( din păcate nu avem posibilitatea să vă oferim imagini, televiziunea E! fiind codata ):

Eutelsat 9A ( 9.0°E), Frecventa 12092 polarizare Orizontala SR 27500 FEC 3/4 DVB-S2 8PSK Criptare PowerVu .


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea E! HD România”:
Anonim

Este la Romtelecom (Dolce TV) in SD. Astept si HD.

Anonim

Daca faci captura de date la canal si apoi adancesti cautarea.....poate legi ceva titraj in Ro :)

Unknown

este la si la upc sd 16:9 si sunet 5.1

Anonim

Dar E! HD nu e la nimeni ?

marian

dar cite alte canale hd lipsesc din grila operatorilor cablu si dth ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile