sâmbătă, 18 mai 2013

Testul pasionatului recepției prin satelit

Astazi inauguram o noua categorie, cea de teste.
UPDATE: Ne cerem scuze, dar platforma pe care a fost realizat testul a fost desființată.

Primul test este de verificare a cunoștințelor generale privind receptia televiziunii prin satelit si nu numai.

Contine 20 de intrebari, atat usoare, cat si dificile.

Pentru a trece testul si a fi considerat un pasionat al receptiei prin satelit, trebuie sa raspundeti corect la cel putin 50% din intrebari.

Intre 20-49 % din raspunsuri corecte, sunteti incepator.

Sub 20% din raspunsuri corecte, mai aveti multe de invatat. :)

Nu trisati, nu cautati raspunsuri pe Google, testul il faceti pentru a verifica cunostiintele dvs. si nu pentru a demonstra altcuiva ceva.

Limita testului este de 5 minute. Daca ati depasit acest interval de timp, se considera test incheiat si nu mai puteti raspunde la intrebarile ramase.

Testul nu contine intrebari exclusive receptiei prin satelit, ci si intrebari conexe altor tipuri de receptie a televiziunii sau privind dispozitive si tehnici de receptie.

Punctajul maxim este de 200 de puncte sau 100%.

Succes la test si sa ne spuneti si noua ce punctaj ati obtinut ( in procente sau in puncte ).


29 de comentarii despre subiectul „Testul pasionatului recepției prin satelit”:
Anonim

120 puncte passed ! :))

Anonim

wtf 30 pct ???

ronaldo

cred ca si la nimerala daca puneam raspunsuri si faceam peste 30 puncte ! :P am facut 180 puncte! :) inca 2 raspunsuri corecte si era perfect ! hahaha ! acum unii specialisti vad cat de specialisti sunt :)))) in afara de alea de istoria televiziunii cu care trebui sa ma pun la punct, restul sunt foarte simple. Zuperrr test, cand bagati urmatorul ?

Anonim

150 puncte (nebunel)

Anonim

in sfirsit ii pot demonstra la tovarasu meu care se cred as la sateliti ca habar nare o sai dau testul sal faca sa il inervez putin

jorj

ba ce puneti asa intrebari grele puneti si voi dealea daca e transmis hbo la digi sau de astea ca ceati pus voi nu e vorba de esti pasionat de sateliti
pai ce eu daca prin digi prin satelit nu inseamna ca sunt pasionat de sateliti??/

Anonim

ba jorj dute ma si plimbate. Pai tu crezi ca daca ti-ai facut abonament la Digi Tv sau la nus tiu eu ce firma, dintr-o data ai devenit pasionat de sateliti?

jorj

ba frate eu miam montat singur antena cu vecinu meu si am reusit dupa cam o zi/ Pai de unde vrei sa stiu eu ca astra e de la ses? pai nu am auzit de astra asta ca nu e digi pe ea, simplu nu ? asta nu insemna ca nu le am la sateliti !!!

Anonim

daaa, asa e daca tiai montat antena de la digi cu ajutorul vecinului esti direct cel mai mare specialist i stii totul despre sateliti. Scuze ! :))

Damian

160 puncte. Le am, hi hi.

Anonim

vreo 50

Anonim

intrebari simple, 190 puncte.

Anonim

130 (65%)

Anonim

scorul meu 130 de puncte 65%

Unknown

ciudat ....era doar un test. nu motiv de cearta.......dar romanul.......sa moara capra vecinului ..........ce destept sunt eu
.un profesionist iti monteaza antena fara aparate de control in 10 min. poate mai putin......si pana la urma e doar un test nu concurs la angajare in vre-o firma de distributie televiziune prin satelit.......paaaaaaaaaaaaaa

Anonim

80 puncte :(

paul

interesant testul ,felicitari pentru initiativa -.scor 130/200 e bine ,se pute mai bine:)

Romanian Dreambox Info

Sunt curios cati dintre cei ce " fac puncte " ar fi capabil sa faca un montaj pe un satelit vizibil in ro: 30W-85E ales la intamplare, printr-o tragere la sorti, chiar ma bate gandul sa fac un astfel de concurs sa vedem cine ar avea curajul,iar, ca, testul sa fie si mai dificil as pune la dispozitie urmatoarele:
1 buc. teava
1 buc. antena offset 1.20m desfacuta complet
1 buc. receiver de generatie veche un strong sa zicem , si asta deoarece cele din generatia noua au plugin-uri ( satfinder ) cu care se pot orienta prea usor
1 buc. lnb
2 mufe F
20 m cablu
1 buc. busola
As fi foarte curios cati ar reusi un montaj pe un satelit ales la intamplare si cat ar dura pana la un montaj perfect.( semnal maxim ) iar pentru cei ce se dau rontuzi le-as pune la dispozitie in plus un H-H si eventual o parabola + actuator si pozitioner pentru a-si etala conostiintele in domeniu.
In principiu ma gandesc serios la un astfel de concurs undeva prin august-septembrie, va fi fain, mai ales ca, va fi filmat iar filmuletele postate pe youtube.

Anonim

si cine partipa? la multi le e lene sa dea un click :) poate sa pui vreun dreambox HD premiu ca sa gasesti cativa.

Romanian Dreambox Info

Va fi si un premiu pe masura, momentan ma sfatuiesc cu prietenii mei si...posibil sa avem si un sponsor din partea vreunui DTH, oricum, acest concurs va costa niste bani , nu se va face pe camp, va fi o locatie de vacanta, astfel incat sa putem si povesti lucruri haioase despre receptia sat si nu, numai, ma gandeam la o intalnire la o cabana si cu ocazia asta si un concurs cu premii, ma rog, la timpul potrivit voi face anuntul, deja am intrat in offtopic in acest topic,sper sa se alature initiativei si adminul de pe :hdsatelit.blogspot.ro ar fi frumos.

On topic: spor la puncte, asta demonstreaza cat de vaste sunt cunostiintele voastre teoretic in domeniul receptiei sat.

Cristi

140 puncte...... credeam ca nu fac nici 50 :)))

Anonim

140 puncte - 70%

Anonim

dream box ,la ce sa pui busola?:))merge sa montam fara:))

Unknown

70%

Romanian Dreambox Info

Anonim
18 mai 2013, 21:06

Nu toti stiu sa, se orienteze dupa soare sau alte puncte ce le pot indica unde este Sud-ul pentru a reusi sa faca o pozitionare pe curba imaginara E-W a, antenei si sa receptioneze un semnal pe un satelit , de aceea am inclus busola ca tools...un pic de ajutor nu strica, vorba aceea: " teoria ca, teoria dar..practica te omoara "

Anonim

90% bun

Anonim

110 puncte..e loc de mai bine

costy79ro

150 p, 4.17min, binisor , dar se poate si mai mult.

Anonim

vreo 200 intrun minut si 44 de secunde

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile