vineri, 21 iunie 2013

Agro Tv a devenit televiziune cu licență de emisie națională

CNA a dat aviz favorabil transformarii televiziuni Agro Tv in televiziune cu licență națională.

Televiziunea era până acum locală si emitea non-stop.

Pana la sfarsitul anul se speră ca va exista si studio la Bucuresti.

Agro TV transmite non-stop emisiuni producţie proprie (90%) şi programe ale altor producători (10%). În grila televiziunii Agro TV exista emisiuni informative (70%), programe educative, religioase, culturale etc (in proprtie de 25%), dar şi programe de marketing (5%).

Agro TV prezinta reportaje pe teren, sfaturi si exemple pentru agricultori și despre agricultură.

Societate: SC AGRO TV NETWORK SRL
Serviciu de programe: AGRO TV
Localitate - studio: Cluj Napoca
Zona de difuzare: locală
Format de principiu: tematic - agro
Orar de difuzare: 24 ore/zi
Se solicită:
- modificarea orarului de difuzare
- modificarea ariei de difuzare (din locală în naţională)
- modificarea siglei postului

Acţionariat: Tomşa Gheorghe Adrian: 45%, Pop Tudor Mircea:20%, SC CLIP
VISION SRL: 25% (Lăpuşan Sorin Emil: 55%, Buzea Cozmin: 40%, Neamş
Nicolae Sergiu: 5%) şi SC ATTP TELECOMMUNICATIONS SRL: 10% (Tomşa
Gheorghe Adrian:50% şi Pop Tudor Mircea:50%).
Societatea mai deţine o licenţă audiovizuală pentru difuzare pe satelit a
programului AGRO TV. (neautorizată)


13 comentarii despre subiectul „Agro Tv a devenit televiziune cu licență de emisie națională”:
Anonim

Ce pompos agro tv NETWORK pentru o televiziune (fosta asa-zisa "locala") care se adreseaza mediului rural!!!

detrax

Pai si ce e de râs dacă se adresează mediului rural ? Ai uitat unde îți sunt rădăcinile? Ai uitat de unde îți provine hrana? Ai uitat cine ești?

Anonim

La ce DTH e acest canal ?

Anonim

La nici un DTH. Cred ca e doar pe cablu la unii furnizori cum este RCS si prin internet.

nicu

eu sunt agricultor si parintii mei au fost asa si copii mei vor urma aceasta cale. multumesc celor care apreciaza munca noastra. eu nu prind acest canal, dar am auzit ca e foarte bun pentru cei care iubesc si traiesc din si pentru agricultura. chiar as vrea sa bage pe satelit programul asta, nu neaparat la un dth de asta, dar sa fie free macar, ca parca luasera licenta inainte de satelit.

Anonim

Eu sunt crescut la tara si as vrea sa vad acest program TV pe satelit, dar vad ca înca nu e. Poate pe viitor va fi.

Anonim

detrax nu e vorba de filosofii de genul care-s rădăcinile şi alte ***** de "spălat" pe creier. Era vorba despre denumirea postului Agro tv NETWORK. Când se adresează oamenilor de la ţară (care după cum se pare, în cazul tău, nu pricep bine nici măcar limba română), cum ***** să te numeşti NETWORK??? S-a americanizat şi satul românesc... NETWORK. Nu le era suficient Agro TV?
În paranteză... nu ştiu de unde-ţi vine ţie mâncarea, dar în România marea parte a alimentelor, indiferent de tipul lor, provin din importuri!!!

detrax

Lăsând la o parte jignirile privind întelegerea limbii române, pe care nu te-ai putut abține să nu mi le adresezi ... esti impotriva "modernizarii" tehnologice a satului, inclusiv ca terminologie ?

Și întradevar, mare parte a alimentelor dotate cu chimicale la greu provin din importuri. Eu nu consum asa ceva. Prefer roșiile din gradinile sătenilor. Au si alt gust, post sa incerci daca nu crezi.

Oricum, ai evitat raspunsul la intrebarea mea despre originea radacinilor tale. Fiindca stii deja raspunsul si îți este rusine de el, deci nu ar trebui, sunt radacini sănătoase, chiar dacă amare pentru unii cu prea multe pretenții citadine ca tine.

Robert

aplauze !!!! detrax imi esti tot mai drag pe zi ce trece!!! :-P eu de exemplu stau in Bucuresti si sunt nascut aici - dar nu mi-e rusine sa spun ca bunicii mei sunt de la țară si simt in venele mele sange de țaran. De fapt locul unde ne vom intoarce cu totii cand nu vor mai fi bani de furat pentru a da salarii in capitala care manaca jumatate din banii tarii.

Robert

anonim de la 22 iunie 2013, 11:52 te vad baiat citit. Gandeste-te ca televizunea Agro Tv Network nu se adreasaza doar țaranilor, ci si agricultorilor care sunt si de prin Bucuresti, Clus, Timisoara etc si au terenuri de zeci si sute de hectare, firme, AU SI CULTURA TEHNICA si fac si bani pe care sigur eu ca salariat din Buc si poate nici tu nu ii faci.

Anonim

Regret ca un astfel de eveniment - aparitia unei noi televizuni cu un public tinta - poate fi luat in deradere de niste oameni, care nu prea stiu despre ce vorbesc. Acest pamnt si nu altul, ne-a hranit si sper sa ne hraneasca si pe viitor. Intr-un alt mod, tehnicizat si actualizat, putem vorbi despre "chemarea pamantului", despe lucrurile serioase care, ne macina de multa vreme. Nu am darul proorocirii, dar acesta tara va avea sanse, doar ca tara agrara. Sper sa fim din nou granarul Europei, sper sa ne evaluam cu sinceritate potentialul, iar snobii de pretutindeni, vedeti-va de ala voastre, indiferent ce nume aveti si ce hram purtati. Fara a fi patetica, mie imi este dor sa simt pamantul jilav (umed), sa umblu desculta pe ulita, sa ma intorc "acasa" acolo unde am un nume, unde apartin unei familii, a unei comunitati, pentru ca aici, in buricul targului, nu stiu cine sunt, nu-mi cunosc vecinii (nu din vina mea), ci, pentru ca ne-am europenizat. Nu-mi pun matura in usa, semn ca nu sunt acasa, ci mi-am fercat usa cu multe inchizatori, iar apoi ce-i mai trist mi-am fercat sufletul si simtamintele, pentru a nu-mi zice domnii din Cluj..."uite, ma, taranca asta!"
Genoveva Costea

detrax

Bravo Doamna Genoveva. Esti o adevarata romanca si ai si perfecta dreptate. Putini mai sunt romani si putini mai recunosc unde le sunt radacinile.

Anonim

Nu a trecut un an si intarzierile la salarii sunt de ordinul lunilor!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile