duminică, 9 iunie 2013

Aiptek MobileCinema D28, videoproiector sub 100 euro

Este disponibil la un preț mai mic de 100 €, arată ca un minisistem audio si are denumirea de Aiptek MobileCinema D28.

De fapt face mult mai multe: este divx player si videoproiector.

Dimensiunile sale sunt 450 mm x 245 mm x 180 mm și are o greutate de 2,7 kg.

Producătorul Aiptek este recunoscut pentru videoproiectoare sale portabile. El a fost primul care a oferit exact patru de ani un proiector standalone cu DivX player, mai exact modelul V10. Asadar, deja are ceva experienta in domeniu.

Dispozitivul poate reda si CD-uri si are si radio FM.

Proiectorul ( sau mai degrabă miniproiectorul ) este realizat folosind tehnologia LCoS (Liquid Crystal on Silicon) LED. Aceasta tehnologie este foarte rezistentă în timp (10.000 de ore de utilizare).


Luminozitatea oferită este de 20 de lumeni . Poate părea mică, dar aceste cifre sunt normale în domeniul micro-proiectoarelor mai ieftine. Puteți proiecta o imagine cu diagonala de 1.90 metri.

Proiectorul este situat deasupra unității. Se rotește cu un unghi de 270 ° și se înclină pe verticala la 180 °.  Imaginea este format 4/3.

Poate fi folosit la vizionarea de DVD-uri pe un ecran proiectat mai mare decat televizorul, dar Aiptek MobileCinema D28 nu se limitează doar la această sursă. Are si un port USB și un cititor de carduri pentru a accesa conținut multimedia din fișiere de pe dispozitive de stocare mobile.

Certificarea DivX ne confirma redarea filmelor comprimate in format MPEG-4 SP / ASP cu MP3. Cu toate acestea, nu se specifica daca poate decoda AC3 sau DTS.

Rezoluția proiectorului este de 640 * 480 pixeli (4:3).

Puteți conecta o sursă video externă, spre deosebire de modelul D20.

Dispozitivul poate fi conectat la televizor si folosit ca player pentru acesta.

Are bineinteles si telecomandă.

Lansat initital la pretul de 300 €, Aiptek MobileCinema este o afacere foarte bună pentru mai puțin de € 100 (livrare inclusă ) in ofertele websiteurilor din strainatate, cum este cel din imaginea de mai jos (cdiscount.com).

In Romania nu l-am gasit din pacate la nici un magazin online.


Niciun comentariu despre subiectul „Aiptek MobileCinema D28, videoproiector sub 100 euro”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile