duminică, 16 iunie 2013

Digi Sport Live : Digisport 1 Live, Digisport 2 Live, Digisport 3 Live

Canalele de sport Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3 se pot viziona live atât pe un calculator, cat si pe laptop, tabletă si telefon mobil, chiar daca nu esti abonat al DTH-ului prin satelit Digi Tv. Este suficient sa fii abonat la internet fix si/sau mobil la RCS-RDS.

La Digisport Live sunt transmise in fiecare etapa de Liga 1 cate șapte partide de fotbal.

De asemenea, pe canalele Digisport live sunt difuzate meciuri atat din Europa League, cat si din  Champions League.

Digisport difuzeaza live online partide din Premier League englezeasca, din La Liga spaniolă, dar si Formula 1, baschet, handbal, atletism, motociclism, gimnastica, volei, judo,  box si alte competitii sportive.

Folosind tehnologia de live streaming se pot viziona live prin internet Digi Sport 1, Digi Sport 2 si chiar si Digi Sport 3.

Pentru aceasta trebuie sa accesati link-urile oficiale. Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3 ( variante SD, nu HD ) pot fi receptionate live oficial la urmatoarele adrese online doar de catre abonatii RCS-RDS ( click pe imagini pentru a urmari live programele Digi Sport ).




Pentru vizionarea live a canalelor Digi Sport, abonatii RCS-RDS nu trebuie sa plateasca nici un abonament sau taxa suplimentara.

Noi le-am testat pe un abonament de internet Digi Net Fiberlink 2 si au functionat foarte bine ( printscreen-urile de mai sus sunt chiar din transmisia Digi Sport Live ), iar imaginea este bună si fara inreruperi( nu este HD, dar poate fi urmarita in conditii multumitoare pe monitorul PC-ului ).


5 comentarii despre subiectul „Digi Sport Live : Digisport 1 Live, Digisport 2 Live, Digisport 3 Live”:
Unknown

Confirm informatiile sivin cu completari... Fuctioneaza si pe diginet mobil si pe wi-fi-ul public al lor. Eu am testat si pe tableta, un ipad 2 si ati uitat un canal al lor... http://www.digisport.ro/Sport/SPECIAL/EXCLUSIV+la+digisport+ro

Administrator

Multumim mult pentru completari si pentru testele pe dispozitivele mobile.

Anonim

Nu sunt abonat digi, n am telefonie fixa sau mobila de la ei, dar pot urmari prin sopcast orice digi sport vreau. Si apropo, prefer dolce sport

Anonim

si eu prefer cate ceva dar n-am norocul tau . deeocamdata sun client focus .am tras o pacaleala zdravana cu astia

Anonim

Foarte bune canalele de sport de la digi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile