joi, 13 iunie 2013

Orange Tv nu va avea canale proprii ca Digi Tv sau Romtelecom

Cel putin, nu in viitorul apropiat. Aceasta reiese din declaratiile lui Julien Ducarroz, director comercial (CCO) la Orange România, invitat la emisiunea Gândul LIVE.

În viitor, important nu va mai fi dispozitivul pe care furnizezi conţinutul, ci ecranul, a spus Julien. „Suntem convinşi că viitorul este multi-screen. Noi oferim deja servicii pentru smartphone-uri şi tablete. Acum ne gândim şi la TV”, a spus el.

În acest moment serviciul Orange TV este disponibil de pe computer şi televizor, iar din toamnă va debuta şi pe tablete şi smartphone-uri. Astfel, compania doreşte să acopere, cu noua platformă, „toate ecranele disponibile”.

Potrivit lui Ducarroz, deocamdată Orange nu doreşte să lanseze conţinut propriu pentru platformă, printr-un canal TV deţinut de companie, aşa cum sunt DigiSport (RCS&RDS) sau Dolce Sport (Romtelecom). În schimb, va achiziţiona conţinut video care va fi disponibil pe tablete, computere şi smartphone-uri prin platforma Orange TV.

El a subliniat şi prin ce se diferenţiază oferta TV a Orange de cea a concurenţei: „Vorbim de o provocare. Aceasta piaţă este deja suprasaturată. Există jucători cu ofertă şi conţinut bune. Am decis să intrăm pe această piaţă prin adăugarea unei noi dimensiuni. Prima astfel de dimensiune e calitatea. Considerăm că azi, graţie noilor tehnologii, clienţii dispun de echipamente compatibile HD. Prin urmare, noi trebuie să oferim conţinut HD. Acesta este primul pilon: oferim mai mult de 40 de canale HD. (...) După calitate, al doilea lucru care urmează e inovaţia. Orange e lider pe piaţa de telefonie mobilă. Ne-am construit deja o reputaţie bazată pe calitate şi atenţia faţă de clienţii noştri. Peste toate acestea se ridică inovaţia. Vrem ca acest produs să fie inovator. Furnizăm servicii multi-screen. Puteţi urmări programele pe un TV HD, la calculator, pe smartphone sau tabletă”.

Întrebat dacă mai este loc pentru un nou jucător pe piaţa de furnizare de televiziune prin satelit, Ducarroz a spus că „deocamdată doar 30% din conţinut este livrat prin DTH, iar de la an la an se înregistrează creştere”, potrivit datelor ANCOM, arbitrul pieţei telecom din România. „Credem că un serviciu inovativ, de calitate, va înregistra o creştere mult mai mare decât piaţa”, a mai spus invitatul.

Emisiunea o puteti viziona AICI, fiind pusa la dispozitie de Gandul Info, sursa acestui foarte interesant articol.


19 comentarii despre subiectul „Orange Tv nu va avea canale proprii ca Digi Tv sau Romtelecom”:
Anonim

Foarte bine ca nu vor avea canale proprii. Foarte bine ca nu vor avea destui abonatii. Foarte bine ca e foarte scump. Si nu in ulyimul rand, foarte tare voi rade cand o sa aud ca orange tv se duce in cap. Nu acum se va duce in cap, sunt la inceput, dar putin mai in colo. Asta e proiectul lui peste prajit. Nu stiu ce vor sa demonstreze cu atatea hd uri. Fashion tv hd, mezzo hd bla bla bla hd. Dar pe cine intereseaza hd urile astea? Doar asa ca sa fie la numar?

Anonim

Pe mine ma intereseaza. Pacat e ca nu au bagat Taraf HD si Bollywood HD, asa e ? :))

Anonim

Ma asteptam la ceva prog de sport si filme mai deosebite fata de ceilanti operatori dar....nimic.

Anonim

Daca spui un exemplu de astfel de canale de filme mai deosebite, promit ca le trimit eu email sa le bage. Vezi ca e conditie sa fie subtitrate in limba romana, altfel vor fi nemultumiti cei 99% care nu stiu perfect o limba straina. Deci astept exemple.

Anonim

Stati bre linistiti ca o sa aiba abonati ! Populatia majoritara din mediul rural, nu are nevoie de n'spe mii de programe sau zeci de HD-uri! 20 de programe sunt de ajuns.
Daca clientul este abonat voce Orange i se da pachetul minim 3,5 euro+3 euro chirie= 6,5 euro TVA inclus(sau 9 euro 2 stb).Dolce are 6,08 + 1,7 euro chirie stb SD =7,78 euro(9,48 euro-2 stb SD).La HD dolce sparge buzunarul 2,48 euro pentru fiecare stb.
O sa-i doara in dos pe cei de la orange,o sa fure 50% din cientii RTC.Asta este si scopul ! Clientii RTC au cel mai mare scor la contractarea orange.

Anonim

de unde sa aiba continut propriu ca in franta la ei au avut un canal de sport dar dupa 4 ani la inchis!ca acolo arabii fac legea pe televiziunile de sport.o sa-i cumpere cu totul pe francezi daca arabii vor ca la ce bani au.

Anonim

Arabii au cumparat si satelitii Hellas Sat.

Anonim

lol :)

Anonim

DACA NU NE-AI INNEBUNIT CU ORANGE-U ASTA...

Anonim

focussat, a introdus subtitrarea la Extreme Sports Channel

Anonim

focus sat n-are subtitrare la filmbox si sundance alte canale ptr cinefili nu are vai de mama lor


Anonim

la film box are subtitrare in romana

Anonim

la mine de ce nuare?

Anonim

nu stiu, sa dai la meniu subtitrare si dai in romana

codrin

lasati naibii filmbox ca nu face doi bani adevarul este ca astia de la focussat erau tare mandri si batosi pana acum de cand a aparut orange asta au intrat in panica ,pana isi rvin ii salut din mers traiau doar datorita sistemuluin lor de plata in rest un mare fas

Anonim

focus sat va introduce canale noi

Anonim

codrin Focus sat nu va muri niciodata.Zilnic fac sute de noi clienti ! Este cel mai ieftin,cele mai multe programe,cea mai accesibila grila si clientii pot face pauze la plata

Anonim

focus sat e cel mai tare decat orange digi romtelecom

Anonim

Orange nu ar trebuie sa introduca canale propri niciodata, ca pentru ca pateste ca digi, scoate alte canale.etc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile