vineri, 21 iunie 2013

RCS - RDS susține campania "Siguranța pe internet"

RCS & RDS a anuntat intr-un comunicat oficial ca sustine campania de consiliere si informare "Siguranța pe internet" derulata de Salvati Copiii Romania, oferind gratuit linia telefonica de consiliere.

Salvati Copiii Romania da startul campaniei "Siguranta pe Internet", ca suport de consiliere si informare pentru copii, pentru parinti si profesori cu privire la utilizarea responsabila a internetului. Organizatia ofera o linie de consiliere Internet Helpline tuturor celor care au nevoie de informatii sau de consiliere in cazul in care se confrunta cu situatii neplacute sau riscante pe internet, precum hartuirea, amenintarea, furtul de date personale, frauda si alte situatii de acest tip. Internet Helpline asigura suport printr-o linie telefonica, 031.80.80.000, o adresa de e-mail, helpline@sigur.info si pe chat, la helpline_sigurinfo.

RCS & RDS sustine acest proiect punand gratuit la dispozitia Salvati Copiii, linia de consiliere telefonica 031.80.80.000, care poate fi apelata gratuit nelimitat de catre abonatii Digi Tel si Digi Mobil. Acest proiect beneficiaza pentru prima data de o linie telefonica gratuita.

Numarul de telefon, ca si intreaga linie de Internet Helpline sunt disponibile tuturor persoanelor care considera ca siguranta lor pe Internet este amenințata sau care doresc mai multe informatii despre acest subiect.

Situatiile in care o persoana poate apela aceasta linie sunt:

informații generale despre siguranta online
cyberbullying/hartuire online
furtul datelor personale
dependenta de computer sau Internet
expunere la continut neadecvat
contact cu persoane necunoscute
probleme pe retelele de socializare

RCS & RDS va avea o implicare activa si in informarea publicului si a abonatilor Digi asupra modalitatilor prin care copiii lor se pot proteja mai bine de situatiile riscante care ar putea aparea in utilizarea internetului. Compania va pune, in acest sens, la dispozitia clientilor, informatii detaliate pe site-ului www.rcs-rds.ro si in contul de client. De asemenea, isi va tine la curent abonatii cu activitatile de informare derulate de Salvati Copiii in scoli, in cadrul evenimentelor cu participarea in masa a copiiilor si pe portalul dedicat proiectului, www.sigur.info.

"Ne bucuram sa participam la acest proiect si sa oferim un numar cu apelare gratuita in retelele noastre de telefonie, Digi Tel si Digi Mobil. Suntem compania cu cel mai mare numar de abonati la internet din Romania si ne dorim ca toti utilizatorii nostri, si cu atat mai mult copiii, sa profite la maxim de beneficiile internetului. Navigarea in siguranta, regulile unei bune socializari fac parte din conditiile necesare pentru o experienta cu avantaje maxime in mediul online. De aceea, pe langa faptul ca facilitam comunicarea intre copiii care intampina probleme pe internet si organizatia care le poate oferi suport, ne vom implica in informarea utilizatorilor din reteaua Digi, parinti si copiii, pentru constientizarea riscurilor din mediul online si pentru o navigare mai sigura." - declara Florin Nemes, Coordonator Marketing si PR RCS & RDS.


Niciun comentariu despre subiectul „RCS - RDS susține campania "Siguranța pe internet"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile