luni, 10 iunie 2013

Tabletă Samsung Galaxy Tab 2 P3110, gratuit pentru abonații noi Romtelecom

Romtelecom a anuntat intr-un comunicat oficial pentru presa ca incepand din 10 iunie le oferă noilor săi clienți, pachete de televiziune, internet și voce, care includ și o tabletă Samsung Galaxy Tab P3110 fără niciun cost suplimentar.

Tableta are procesor dual core de 1 GB, 8 GB memorie pentru stocare, 1 GB RAM, ecran PLS TFT cu diagonala de 7 inch si rezolutie: 1024 x 600 pixeli.

Pretul in magazine ar fi undeva pe la 800 RON. Sistemul de operare este Android 4.0, iar memoria de stocare poate fi extinsă pana la 32 GB.

Prin intermediul acestei tablete, clienții au acces la documentare premium BBC Knowledge despre natură, istorie, știință și călătorii până la data de 30 septembrie 2013, cu ajutorul aplicației „Dolce Mobile TV for tablets" din Google Play și a codului de acces primit odată cu tableta.

"Romtelecom își ține promisiunea făcută clienților săi de a le oferi conținut de cea mai bună calitate, asigurându-le o experiență de divertisment unică, fie pe TV sau online, în funcție de preferințele de consum ale acestora. Am promis, de asemenea, o experiență de divertisment de tip multi-screen, și ne ținem și această promisiune, oferindu-le clienților acces online la premiere BBC Knowledge din acest sezon, pe o tabletă Samsung Galaxy.", precizează Ovidiu Ghiman (foto), Director Executiv Strategie și Comercial Rezidențial, Romtelecom.

Oferta se aplică unui număr de șase pachete combinate de televiziune, internet și voce, denumite Pachetele Univers, care includ tableta Samsung Galaxy cu acces la conținutul premium BBC Knowledge. Compania oferă astfel clienților săi încă o alternativă de divertisment de calitate.

Clienții care vor opta pentru pachetele Univers se vor putea delecta pe tabletă cu producții BBC Knowledge, dintre care 4 sunt premiere ale lunilor iunie si iulie: "Frozen Planet", "Bang Goes the Theory", "Fatal Attractions" and "Paul Merton’s Adventures".

Pachetele Univers includ următoarele abonamente: TV Maxim, cu 117 canale de televiziune prin Internet, respectiv 99 pentru cei care folosesc serviciul TV prin satelit, Net cu până la 100 Mbps și Voce cu minute nelimitate către diverse destinații. Cel mai accesibil astfel de pachet este disponibil la tariful de 90 lei/lună, TVA inclus.

Tot de la această dată, clienții noi care aleg doar serviciul de televiziune prin satelit de la Romtelecom, pot beneficia timp de 12 luni, de numărul maxim de canale TV la prețul pentru abonamentul minim. Astfel, pentru doar 28 lei/lună, TVA inclus, clienții primesc 99 de canale TV. Printre acestea se regăsesc și canalele BBC Knowledge și Discovery, aflate în topul preferințelor clienților, dar și canale oferite în exclusivitate sau premieră de Romtelecom, precum Dolce Sport sau canalele de film ShortsTV și AXN Spin.


Un comentariu despre subiectul „Tabletă Samsung Galaxy Tab 2 P3110, gratuit pentru abonații noi Romtelecom”:
Anonim

SI.....BUUUUUF ia lovit pe Orange DTH...Bravo Romtelecom :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile