luni, 22 iulie 2013

"Ce au făcut ziarele și posturile tv este o treabă care la Judecata de Apoi se va termina urât de tot"

Scriitorul Gabriel Liiceanu a spus la o emisiune de pe B1 TV că sunt săptămâni în care nu mai doreste să pornească televizorul din cauza scandalurilor prezentate în mod excesiv.

„Există o saturație. Eu nu înțeleg cum jurnaliștii au posibilitatea să îngurgiteze atâta urât. Am săptămâni în care nu mai pot să deschid televizorul pentru că mi-e rău. Nu putem primi aceeași cantitatea de urâțenie, de scandal. Știrile mi le iau în formă scurtă de pe internet. Nu-mi scapă ce se întâmplă esențial zilnic”, a declarat scriitorul.

Gabriel Liiceanu invinovateste ( si probabil pe buna dreptate ) televiziunile și ziarele pentru modul negativ în care a evoluat societatea românească.

„E o realitate în care nu-i faci ușor viață, pentru că valorile în care am crezut noi se răstoarnă tot mai mult. E o formă de masochism să stai mereu să urmărești spectacolul în cădere liberă a lumii. Încerc să rezist în nișa mea. În momentul de față, lucrurile cele mai neplăcute din societatea românescă sunt direct legate de prestația mass-mediei. Ce au făcut ziarele și posturile tv de-a lungul anilor este o treabă care la Judecata de Apoi se va termina urât de tot”, a mai spus scriitorul.


Niciun comentariu despre subiectul „"Ce au făcut ziarele și posturile tv este o treabă care la Judecata de Apoi se va termina urât de tot"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile