luni, 1 iulie 2013

France Télécom devine de astăzi Orange

Începând de astăzi, numele companiei France Télécom și sigla se schimba în Orange.

Schimbarea numelui semnalează intenția Grupului de a simplifica și de a se moderniza. Și pentru a face cunoscută această schimbare, Orange lanseaza o campanie care reiterează că Orange este o "marcă pentru toată lumea, datorită relațiilor pe care le-a creat și încrederea pe care o inspiră".

Dezvoltat de firma Marcel (Publicis Group), campania TV va fi utilizată în toate țările în care operează Orange, inclusiv în Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

Acesta campanie va fi inițial lansată la televiziunea franceză până pe 20 iulie 2013.

Modificarea numelui completeaza un proces început în 2006, ca reacție la condițiile în schimbare de pe piața de telecomunicații, în special convergența de rețele fixe și mobile, precum și extinderea grupului internațional.

Începând de astăzi, toate produsele și serviciile grupului în Franța și din peste 30 de țări vor fi vândute sub brandul Orange. De asemenea, toate comunicarile comerciale, interne și corporative ale grupului vor fi grupate sub această identitate ( brand unic ).

"Sprijinit de 170.000 de oameni care implementează marca noastră pentru cei 230 milioane de clienți ai companiei, brandul Orange este clasat pe locul 60 în clasamentul de brand mondial și este pe locul 6 in clasamentul de telecomunicatii al Millward Brown. Orange este de asemenea un brand cu o prezență puternică on-line, avand șapte milioane de fani pe paginile sale de Facebook si 600.000 de fani pe conturile Twitter", au afirmat reprezentantii grupului într-o declarație.


Niciun comentariu despre subiectul „France Télécom devine de astăzi Orange”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile