vineri, 5 iulie 2013

Televiziunile Sky Movies si Sky Sport, acum şi pe consola de jocuri PS3

Now TV, serviciul de televiziune prin internet oferit de Sky, este acum disponibil pe consola PlayStation 3 de la Sony.

Now TV oferă acces instantaneu la 11 canalele premium de filme Sky Movies și la 6 canale de sport ale Sky fără nici un contract, fără receiver si fără costuri de instalare.

Proprietarii de PS3 pot conecta la Now Tv chiar si prin rețeaua WiFi de la domiciliu, pentru a viziona programele pe televizorul la care au conectata consola prin HDMI sau alte metode.

Gidon Katz, directorul Now TV, a declarat: "Tot mai mulți consumatori au solicitat acces ușor la divertismentul de înaltă calitate Sky, prin dispozitive conectate la Internet, iar Now TV a satisfacut această cerere. După adăugarea pe PlayStation 3, clientii nostri au acum un alt mod de acces la televiziune prin streaming, direct pe televizor. Pe langa aplicatiile deja lansate pentru tablete, telefoane si laptopuri,  pregatim in continuare Now TV pentru receptionarea si pe alte pe noi platforme și dispozitive conectate si vom largi numarul de canale Sky la care clientii nostri vor avea accesa ".

Cum detin un PS3, am decis sa verific. Am intrat pe contul meu de Anglia si am instalat aplicatia. A facut si update la v 1.02.

Am restartat aplicatia Now Tv, pentru a finaliza update-ul.

Acum aplicatia este updatata. Am lansat-o.

Aplicatia oferă 30 de zile trial pentru cele 11 canale de filme si pentru cred ca si pentru filmele VOD. Mai departe nu am mai incercat, trebuia sa imi fac cont pe http://www.nowtv.com/movies si era acceptat card doar de Marea Britanie sau Irlanda.
Probabil si accesul la streaming se face tot doar din aceste tari. Sunt putin dezamagit...

Oricum, cel putin ati vazut cum arata interfata unui serviciu de calitate englezesc. Daca sunteti in Marea Britanie sau Irlanda si aveti card corespunzator acestor ţări, spor la vizionat cele 30 zile de trial. Sau poate si mai mult, daca decideti sa cumparati abonament.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunile Sky Movies si Sky Sport, acum şi pe consola de jocuri PS3”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile