vineri, 2 august 2013

Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4

Fox Studios a anunțat că vor fi produse trei noi continuări la filmul Avatar, după ce regizorul James Cameron a considerat că două filme "nu ar fi de ajuns".

Avatar din 2009 este filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, povestea unui soldat paraplegic trimis pe planeta extraterestră  Pandora si efectele speciale 3D aducând profituri uriase.

"Cand am realizat scenariul pentru noile continuări am ajuns la concluzia ca lumea din filmul Avatar, povestea și personajele au devenit chiar mai complexe decât am anticipat", a spus Cameron.

"A devenit evident că două filme nu ar fi de ajuns pentru a surprinde tot ceea ce mi-am dorit să exprim pe ecran," a continuat el.

Cele trei continuări vor fi filmate simultan începand cu anul 2014 și vor fi lansate în decembrie 2016, 2017 și 2018.

În timp ce Cameron a scris singur scenariul pentru filmul original, patru scenaristii au colaborat cu el pentru cele trei continuari.

Aceştia sunt Josh Friedman, care a scris scenariul pentru "War of the Worlds", Rick Jaffa si Amanda Silver, care au realizat scenariul pentru "Dawn of the Planet of the Apes" și Shane Salerno, care a scris scenariul pentru "Armageddon".

Jim Gianopulos, directorul de la Fox Films, a declarat că toți cei de la studio "nu au nici o altă prioritate mai mare și probabil nici o altă bucurie mai mare decât să îl ajute pe Jim să-și continue și să-şi extindă viziunea asupra lumii din Avatar".

În 2010, Cameron spusese că ar putea exista încă două continuări ale filmului Avatar, care ar fi "povești de sine stătătoare ce completează o poveste mai mare".

"Nu vom insista în special pe partea vizuală, ca în primul film Avatar, ci vom pune accent şi pe partea emoțională", a spus el.

Anul trecut, Sigourney Weaver a spus că va juca în cel puţin o continuare, în ciuda personajul care pierise în prima parte.


Niciun comentariu despre subiectul „Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile