sâmbătă, 17 august 2013

BBC Four / CBeebies

BBC 4 partajează timpii de emisie cu CBeebies si aduce telespectatorilor o combinație alternativă de cultură, arte, cinema, știință, istorie, afaceri și de actualități.

Televiziunea își propune să fie canalul cel mai cultural de televiziune britanică.

Asteptati-va sa vizionati unele dintre cele mai bine realizate documentare, spectacole, muzică, filme și programe de actualitate, precum și unele piese de teatru dramatic și de comedie.


BBC Four este un canal de televiziune britanic operat de British Broadcasting Corporation (BBC) și la dispoziția telespectatorilor prin Freeview, tv prin protocol IP, satelit și cablu.

BBC Four lansat la data de 2 martie 2002, cu un program care rulează in intervalul orar 21.00 - 6.00. Canalul difuzeaza de cel puțin 100 de ore de noi programe de muzică, 110 de ore de programe noi de actualitate și peste 20 de filme internationale in premieră in fiecare an.

CBeebies este un canal de televiziune dedicat pentru prescolari. Alaturi de personajele lor
consacrate, CBeebies oferă 13 de ore de programe in fiecare zi, care încurajeaza copiii să invete prin joacă. Este difuzat pe aceasi frecventa cu BBC Four, in intervalul orar 6:00 - 21:00.


Un comentariu despre subiectul „BBC Four / CBeebies”:
Anonim

http://www.filmon.com/tv/channel/export?channel_id=103

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile