sâmbătă, 17 august 2013

Cum să trimiţi mesaje pe Facebook de la vedetele Pro Tv

"Friends like ProTV" este campania special conceputa pentru a celebra atingerea pragului de 1 milion de Like-uri pe pagina de Facebook a Pro Tv.

Vedetele ProTV se transforma in mesagerii prieteniei si transmit mesaje ca sa-i surprinzi pe cei dragi tie.

Mecanismul este foarte simplu.

Intri pe friends.protv.ro, te loghezi utilizand contul de Facebook si selectezi vedeta ProTV care sa-i transmita mesajul prietenei tale sau prietenului tau. Acesta din urma va primi un link in "Mesajele Private", unde isi va putea urmari urarea pe care mai apoi o va putea distribui tuturor prietenilor sai din lista.

Andreea Esca, Andi Moisescu, Catalin Maruta, Smiley, Pavel Bartos, Raluca Arvat, Corina Caragea, Florin Busuioc, Mihai Petre, Jojo, Oana Cuzino si cateva dintre celebrele personaje din "Las Fierbinti" sunt "mesagerii" prietenilor ProTV de pe Facebook. Urarile lor atipice le vor face cu siguranta ziua mai frumoasa celor vizati si ii va surprinde peste masura.

Pe langa aplicatia care transforma vedetele in mesagerii prieteniei, ProTV ti-a pregatit si alte surprize in cadrul campaniei "Friends like ProTV".

Vei afla care sunt cele mai frumoase si mai de durata prietenii ale vedetelor ProTV, dar vor fi si ei invitati sa-si povesteasca sau sa isi arate cele mai frumoase povesti alaturi de prieteni.


Niciun comentariu despre subiectul „Cum să trimiţi mesaje pe Facebook de la vedetele Pro Tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile